Setari Cookie-uri

Filme de Craciun romantice care te vor face sa crezi din nou in puterea dragostei

De sarbatori impodobeste-ti inima cu iubire! Cele mai frumoase filme de dragoste pe care merita sa le vezi de Craciun.

5. Frozen

Nu exista sarbatori de iarna complete fara a viziona unul dintre cele mai frumoase filme de animatie. Regatul de gheata nu se incadreaza in acele filme romantice tipice, dar este un film extraordinar din care fiecare dintre noi poate invata ceva despre familie, prietenie, iubire, mai exact dragostea in toate formele ei. Un film care te transpune intr-o poveste superba despre faptul ca nu trebuie sa-ti fie teama de cine esti cu adevarat pentru ca cei care te iubesc vor fi langa tine si te vor ajuta sa-ti gasesti pacea si fericirea.

6. Once Upon a Holiday

Unul dintre acele filme de Craciun romantice care iti dau o stare de bine si te fac sa crezi in iubirea adevarata, pe care o gasesti atunci cand te astepti mai putin. In pragul sarbatorii magice o tanara printesa fuge de responsabilitati si se aventureaza prin agitatul New York. Astfel se va indragosti de un tanar carismatic si misterios care ii va prezenta orasul din perspectiva lui, fara a stii insa care este identitatea ei.

Citește și:

7. Just Friends

O poveste clasica si amuzanta despre doi prieteni foarte buni in care iubirea nu intarzie sa apara. Chris (Ryan Reynolds) se hotaraste, intr-un final sa-i spuna celei mai bune prietene ca o iubeste insa, rezultatul nu va fi cel asteptat si va suferi o mare deceptie. Dupa ani de zile, acesta se va intoarce acasa pentru a petrece sarbatorile alaturi de familie, fiind acum un producator de succes cuplat cu o cantareata renumita, dar cu unele probleme psihice, Samantha Jones (Ana Faris). Acasa o va reintalni pe Jamie, prima lui iubire si cea care obisnuia sa-i fie cea mai buna prietena, iar de aici lucrurile vor lua o intorsatura neasteptata si plina de amuzament.

8. New in Town

Printre acele comedii romantice pe care nu trebuie sa le ratezi in perioada sarbatorilor de iarna. Filmul prezinta povestea lui Lucy (Reneee Zellweger) o tanara aflata in plina ascensiune profesionala, care va trebui sa faca fata unei provocari neasteptate. Aceasta va fi nevoita sa renunte pentru o perioada la viata ei confortabila din Miami si sa plece in Minnesota pentru a supraveghea restructurarea unei fabrici. Dincolo de toate evenimentele neprevazute, de primirea rece si sarcastica a localnicilor si de ostilitatea mediului inconjurator, dragostea va reusi sa-si faca loc intr-un mod cu totul inedit.

Citește și:

foto: By 4 PM production, Shutterstock

Vizionare placuta


Un râs colorat, contagios și un optimism molipsitor. O rebelă independentă, cinefila convinsă, o visătoare spontană îndrăgostită de călătorii și mistere gata de a fi descoperite. Un...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.