Setari Cookie-uri

20 Cele mai asteptate filme ale anului 2018

Filme extraordinare pe care abia asteptam sa le vedem in 2018!

Deadpool 2 (1 iunie 2018)

Nu-i asa ca va era dor de simpaticul anti-erou din Universul X-Men? Mie cu siguranta da si trebuie sa recunosc ca am ras cu lacrimi la primul film. Ryan Reynolds se intoarce in pielea personajului Wade Wilson aka Deadpool pentru continuarea povestii din 2016 si abia astept sa vad prin ce aventuri nebunesti va mai trece de aceasta data si cu ce glume bune si deocheate ne va surprinde.

Ocean’s 8 (8 iunie 2018)

Noul film din franciza dominata in mare parte de barbati va avea de aceasta data in roluri principale doar femei. Grupul este format doar din femei a caror lider va fi Debbie Ocean, sora personajului lui Danny Ocean (George Clooney din seria Ocean), interpretata de Sandra Bullock. Nu se stiu foarte multe detalii despre poveste insa, din trailer, vedem ca Debbie, alaturi de celelalte femei, planuiesc sa fure un colier extrem de scump de la o celebritate care participa la Met Gala. Din distributie mai fac parte: Cate Blanchett, Helena Bonham Carter, Rihanna, Sarah Paulson, Anne Hathaway, Dakota Fanning sau Olivia Munn.

Citește și:

Jurassic World: Fallen Kingdom (22 iunie 2018)

Continuarea lui Jurassic World este unul dintre cele mai asteptate filme ale verii lui 2018, cu atat mai mult, cu cat, primul film s-a bucurat de un succes enorm si a avut incasari de peste 1 miliard de doalari, fiind totodata pe locul 4 intr-un top al filmelor cu cele mai mari incasari din toate timpurile. Dupa spusele regizorului J.A. Bayona, filmul Jurassic World: Fallen Kingdom va oferi unele dintre cele mai uimitoare scene de actiune care au fost filmate vreodata.

Alita: Battle Angel (20 iulie 2018)

Un proiect de mare amploare la care James Cameron si-a dorit de foarte mult timp sa lucreze. Populara serie de benzi desenate a lui Yukito Kishiro are in sfarsit parte de o ecranizare si se anunta a fi cel mai bun film science-fiction din 2018. Personajul principal este o femeie cyborg care isi pierde memoria si este salvata de un profesor care o reconstruieste si o transforma in vanator de recompense. Alita: Battle Angel este o poveste plina de actiune despre speranta, dragoste si tarie. Ce va fi cu adevarat interesant este ca Alita este singurul personaj animat.

Citește și:

Venom (5 octombrie 2018)

Pentru mine orice film cu Tom Hardy este mai mult decat binevenit, iar Venom este unul dintre cele mai asteptate filme in 2018. Daca Batman il are pe Joker, asa Spiderman il are pe Venom, cel mai cunoscut si mai periculos dusman al acestuia, extraterestrul simbiot care isi transfera abilitatile gazdei.

X-Men: Dark Phoenix (2 noiembrie 2018)

Urmatorul film al francizei X-Men este extrem de asteptat de catre fanii seriei, intrucat va fi o adaptare a unei dintre cele mai apreciate povesti din universul X-Men, mai exact The Dark Phoenix Saga. Dark Phoenix are o putere incredibila si este a doua personalitate a unuia dintre cei mai puternici mutanti: Jean Grey. O versiune a lui Dark Phoenix a aparut si in X-Men: The Last Stand, unde forta puternica a pus stapanire pe Jean si a facut-o sa il omoare pe profesorul Charles Xavier. De aceasta data fermecatoarea Jean Grey va fi interpretata de Sophie Turner (Sansa din Game of Thrones), si va fi sedusa si corupta de puterea extraordinara de care dispune transformandu-se intr-un dusman de temut.

Citește și:

Mary Queen of Scots (2 noiembrie 2018)

Un film de epoca extrem de asteptat de fanii genului, cu atat mai mult, cu cat prezinta una dintre cele mai controversate si cunoscute rivalitati din istoria Angliei. Filmul va spune povestea Mariei Stuart, regina Scotiei, cea pe care Elisabeta I o considera cea mai mare amenintare la tronul Angliei si incercarile acesteia de a o da jos pe Elisabeta de pe tron. Mary va fi interpretata de Saoirse Ronan, castigatoare a unui Golden Globe, iar Elisabeta va fi interpretata de Margot Robbie.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (16 noiembrie 2018)

In topul celor mai asteptate filme din 2018 se numara si al doilea film din franciza Fantastic Beasts derivata din universul Harry Potter. Actorul Eddie Redmayne il va interpreta din nou pe simpaticul Newt Scamander, maleficul Geller Grindelwald va fi interpretat de Johnny Depp, iar iubitul vrajitor si director al Hogwarts Albus Dumbledore in tinerete va fi interpretat de Jude Law. Dupa ce este prins de MACUSA (Congresul Magic al SUA), Grindelwald reuseste sa scape si castiga adepti pentru a-si implini planul malefic de a dezvolta vrajitori pur-sange, care sa controleze toate fiintele non-magice.

Citește și:

Aquaman (21 decembrie 2018)

Un film pe care imi doresc cu ardoare sa il vad de ceva timp, din pacate mai am de asteptat pana la finalul anului. Actorul Jason Momoa va intra in pielea supereroului Aquaman, jumatate om, jumatate zeu. Acesta poate sa respire sub apa, sa comunice cu creaturile marii si este extrem de puternic.

Mary Poppins (25 decembrie)

Mary Poppins si a ei umbrela magica ce ne-a fermecat in copilarie revine, iar de aceasta data va fi interpretata de simpatica actrita Emily Blunt. Filmul nu va fi un remake ci o continuare, ceea ce inseamna ca Mary Poppins ii va vizita pe cei care i-a crescut in copilarie, dupa ce acestia au devenit oameni in toata firea.

foto: captura YouTube

Vizionare placuta


Un râs colorat, contagios și un optimism molipsitor. O rebelă independentă, cinefila convinsă, o visătoare spontană îndrăgostită de călătorii și mistere gata de a fi descoperite. Un...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.