Setari Cookie-uri

6 boardgame-uri de jucat in cuplu pentru un altfel de Valentine’s Day

Pentru ca viata in cuplu nu trebuie sa fie lipsita de distractie si voie buna, indiferent de ocazie, sau poate ca tu si iubitul tau nu sunteti chiar innebuniti dupa inimioare si petale de trandafiri ori dupa sarbatorirea Zilei Indragostitilor in stil „clasic”, cu o cina romantica.

Vinul rosu si romantismul pot fi minunat alaturate si altfel. Te-ai gandit la niste distractie cu boardgames in cuplu? Pentru ca zilele astea ca Valentine’s Day si Dragobetele sunt despre voi si merita sarbatorite doar impreuna, dupa cum simtiti nevoia. De altfel, foarte multe variante de astfel de jocuri sunt chiar… „picante” si obraznice, pentru nopti de… bis in doi.

Iar daca niste jocuri de masa va fac fericiti si va consolideaza relatia prin si mai mult timp petrecut impreuna, doar tu cu el, why not?! Pana la urma, o zi ca Ziua Indragostitilor trece repede si nu cred ca ar trebui sarbatorita doar atunci, in ziua respectiva. In plus, niste boardgames de jucat in cuplu sunt un excelent cadou de Valentine’s Day (si nu numai cu aceasta ocazie!), cand nu mai stii ce sa ii mai iei cadou. Si va puteti bucura impreuna de el!

Citește și:

Sau… poate va doriti sa petreceti timpul si cu alte cupluri, cu boardgames care se joaca (si) in perechi. Acestea vor spori distractia categoric!

Iata asadar ce boardgames pentru cuplu am gasit! Am selectat un mix de boardgames ce implica atat cooperarea, cat si jocuri competitive. Asigura-te astfel in avans ca vei alege acel joc care se potriveste cel mai bine cu relatia voastra!

Joc Cluedo Sherlock Holmes pentru cupluri pasionate de mister

Jocul Cluedo Sherlock Holmes te provoaca in rezolvarea crimelor din Londra, prin personajul principal Sherlock Holmes, creat de Arthur Conan Doyle, in anul 1854, in cartile sale. In timpurile noastre, acest personaj a devenit protagonistul a numeroase seriale si filme, si iata, in prezent, este tema principala a unui joc simpatic si plin de suspans.

Acest joc Cluedo Sherlock Holmes a fost creat in anul 1950 de britanicul Anthony E. Pratt. Poate fi jucat de minimum 2 jucatori, pana la maximum 6 – e perfect asadar pentru a fi jucat in cuplu sau impreuna cu alte cupluri!

Citește și:

joc de societate pentru cupluri Hive

Vezi in magazin

Fiecare fan hardcore al Hive are strategia proprie, asa ca nu exista o modalitate „corecta” de a castiga. Devine asadar un joc excelent pentru genul de cupluri care iubesc competitiile si carora le plac provocarile, astfel incat sunt obisnuiti sa dezvolte strategii si sa se organizeze pentru orice chestiune sau situatie ivita.

  • Ce contine jocul: 22 placute hexagonale albe si negre din plastic similar pieselor de domino. Fiecare din cele doua culori are cate o regina, cate 2 paianjeni, cate 2 gandaci, cate 3 lacuste si respectiv cate 3 furnici. Fiecare piesa are asadar cate una din cele 5 tipuri de insecte pe ea; fiecare insecta vine cu reguli proprii de miscare in joc. Cea mai importanta piesa este regina, care trebuie plasata din primele mutari.
  • Cu cine se joaca: un maestru al strategiilor
  • Cum se joaca: Jucatorii asaza pe rand piese reprezentand diferite insecte, dupa care le vor muta in functie de abilitatile lor de miscare. Piesele vor forma un stup in care se va duce o lupta pana la eliminarea uneia dintre regine (regina adversarului). Pentru a castiga, determina incercuirea reginei adversarului (piesele din jurul ei pot fi de orice culoare, nu este necesar sa ai 6 piese de-ale tale in jurul sau). Jucatorul care reuseste sa “sufoce” regina adversarului castiga jocul. Scopul tau este sa iti protejezi cu orice pret regina de a fi blocata de alte piese din jur.
  • Variante: se gaseste si in varianta Hive de buzunar - vezi AICI
  • Timp de joc: 30 de minute / Odata bine invatat jocul, o runda poate fi jucata si in jur de 15 minute.
  • Varsta recomandata: 9+
  • Joc de cooperare sau competitiv: competitiv
  • Pret: peste 60 lei verifica AICI pret actual

Joc erotic Cincizeci de nopti de obraznicie / Fifty Shades of Naughtiness

Puteti inlatura rutina din noptile voastre prin inserarea de cateva „nuante” de pasiune in partidele voastre de dragoste. Acest joc cuprinde 50 de pasi seducatori pentru o viata intima mult visata!

Citește și:

Jocul Cincizeci de nopti de obraznicie / Fifty Shades of Naughtiness va conduce prin intermediul jocului pe noi cai pe care, probabil, nu le-ati explorat inainte. Indiferent daca doriti sa va condimentati seara impreuna sau sa schimbati ritmul relatiei voastre intime, jocul de cuplu Cincizeci de Nopti de Obraznicie isi va face treaba!

  • Ce contine jocul: 50 de plicuri secrete, cu cinci niveluri de joc care variaza de la Alb Virgin pana la Roz, Rosu, Rosu Aprins si Negru. Jocul este in limba engleza.
  • Cu cine se joaca: partenerul tau / partenera ta
  • Cum se joaca: prin joaca cu fanteziile la care doar ati visat pana acum :D Lasati jocul sa dicteze nuanta de obraznicie de care urmeaza sa va bucurati in noaptea respectiva! Si daca dai un galben, ai puterea de a alege orice nuanta, in functie de starea de spirit.
  • Timp de joc: nelimitat, pana va plictisiti :)
  • Varsta recomandata: 18+
  • Joc de cooperare sau competitiv: cooperare :))
  • Pret: peste 60 lei verifica AICI pret actual

boardgame de cupluri T.I.M.E. Stories Acest joc este foarte distractiv, toata lumea va rade cu lacrimi.
Jucatorii isi pot pune in evidenta personalitatea, capacitatile artistice, fantezia si indemanarea.

  • Timp de joc: 75 minute
  • Varsta recomandata: 12+
  • Joc de cooperare sau competitiv: cooperare
  • Pret: in jur de 200 lei verifica AICI pret actual
  • Jocul Activity cunoaste mai multe variante, inclusive Activity Family (pentru jocuri in familie) si Activity Club Edition (varianta erotica, pentru persoane de peste 18 ani, bazat pe cuvinte si fraze tabu).

    Citește și:

    Batalia cuplurilor – un boardgame in premiera in Romania

    Pentru acele cupluri prietene care adora sa se joace sau doar pentru voi doi, dupa caz si situatie! A aparut in premiera in Romania, jocul Batalia cuplurilor, in exclusivitate disponibil doar AICI, momentan pe precomanda la un pret special (comanda propriu-zisa incepand cu 6 februarie!).

    Jocul nu este recomandat minorilor! Se poate juca intr-un cuplu, pana la 4 cupluri.

    Jocul este produs in Polonia, fiind ilustrat de un celebru caricaturist polonez. Dupa lansare a devenit in scurt timp cel mai bine vandut boardgame din Polonia, succesul acestuia motivand traducerea si distributia lui si in Romania.

    Cu jocul de societate Batalia cuplurilor, experimentezi lucruri noi, menite sa dinamizeze relatia. Incepand cu lucruri esentiale, precum cat de bine va cunoasteti, pana la descifrarea desenelor din task-urile jocului. Transforma serile banale, in nopti amuzante alaturi de partener sau de alte cupluri.

    Citește și:

    Pe langa faptul ca cerintele de pe cartonase iti provoaca imaginatia, caricaturile sunt un plus adus jocului, acestea fiind realizate de celebrul caricaturist Andrzej Mleczko.

    boardgame Batalia Cuplurilor in romanaVezi pret si detalii

    • Ce contine jocul: o tabla cu doua fete de joc, 8 pioni, 55 de carti "Cat de bine ne cunoastem", 55 de carti "Ne gandim la acelasi lucru?", 55 de carti "Ghiceste ce desenez", 55 de carti "Despre ce crezi ca vorbesc?", 64 jetoane Cupidon, 6 jetoane castigatoare (pentru jocul in cuplu), o clepsidra, 2 table pentru desenat, 1 tabla "Invarte sticla", 2 markere, o bucata de material pentru sters tablele pentru desenat, 48 de vouchere (pentru jocul in cuplu), instructiuni de joc.
    • Cu cine se joaca: partenerul tau / partenera ta / alte cupluri
    • Cum se joaca: Ceea ce il face si mai interesant este faptul ca sunt doua variante de joc, folosind o singura tabla (are doua parti). Include numeroase caricaturi si sarcini de indeplinit care vor provoca amuzamentul jucatorilor. Incepand cu lucruri esentiale, precum cat de bine va cunoasteti, pana la descifrarea desenelor din task-urile jocului.
    • Varsta recomandata: 18+
    • Joc de cooperare sau competitiv: cooperare
    • Pret: peste 170 lei verifica AICI pret actual

    Boardgame-urile sunt perfecte pentru cei care mai vor inca sa copilareasca, sa se mai simta copii, indiferent de varsta. In plus, antreneaza gandirea, creativitatea, dezvoltarea de strategii si viziuni.

    Citește și:

    Iar boardgame-urile care pot fi jucate in cuplu sunt excelente pentru acele momente cand aveti chef de jocuri si distractie, doar ca nu gasiti mereu alti parteneri de joc disponibili. Asa, petreceti voi impreuna timp liber si garantat va veti distra cel putin la fel de mult!

    Surse foto: Pexels, boardgamegeek.com

    Vizionare placuta


    Kudika
    30 Ianuarie 2018
    Echipa Kudika

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.