Setari Cookie-uri

Idei de cadouri de Valentine's Day pentru barbati

E cunoscut faptul ca de Valentine's Day, o sarbatoare a indragostitilor, tot noi femeile suntem cele mai castigate, asa ca ce ati spune daca anul asta ne-am gandi mai putin la noi si i-am pune pe ei pe locul I?

Sunt genul de femeie care atunci cand merge la cumparaturi pune in cos mai multe pentru el si mai putine pentru ea. Sau care atunci cand se uita in magazinele online vede o multime de lucrusoare frumoase pentru ea, dar termina prin a cumpara ceva partenerului. Asa sunt eu: imi place sa il surprind cat de des pot cu mici surprize, chiar daca surpriza consta uneori intr-o agenda in care sa-si scrie creatiile muzicale sau napolitana lui preferata.

Valentine's Day este pentru noi, pentru mine si iubit, o zi oarecare. Inca de la inceputul relatiei am stabilit ca nu vom avea asteptari unul de la celalalt, fara cine romantice la lumina lumanarilor, buchete de flori, baloane in forma de inimioare si alte cadouri. Cu toate astea, s-a intamplat ca anul trecut sa fiu asteptata acasa cu un mic cadou si o floare. De ce sa nu recunosc, m-am bucurat ca un copil mic, dar am si simtit nevoia sa imi cer scuze pentru ca nu am avut un cadou "de dat la schimb".

Citește și:

Ei bine, anul asta am de gand sa il surprind eu. Pe langa tinuta vestimentara sexy in care planuiesc sa il astept, am cautat si cateva cadouri despre care stiu sigur ca s-ar bucura sa le primeasca. Si sunt sigura ca si al tau iubit, logodnic sau sot s-ar putea folosi de ele.

Cadouri pentru iubit de Valentine's Day

Un sfat: nu te lasa impresionata de ce vezi in magazinele din oras. Daca tot vrei sa ii demonstrezi iubirea pe care i-o porti, fa-i cadou ceva ce stii sigur ca nu o sa il lase indiferent.

Asadar, daca ii plac ceasurile, e clar ca un ceas va reprezenta in orice moment un cadou inspirat. Si pentru ca sigur are o mini colectie de ceasuri, eu recomand sa alegi un model inedit, cum este ceasul vintage Casio, un ceas ii va aduce aminte de vremurile de altadata.

Si cu un parfum o sa il dai gata, dar atata timp cat este parfumul lui preferat. Nu alege tu in locul lui, nu te gandi ca stii mai bine decat el, risti sa ii faci un cadou pe care il va darui la randul lui mai departe.

Citește și:

Pe lista cadourilor pentru barbati isi gasesc intotdeauna loc produsele si aparatele de ingrijire. Ca si in cazul parfumului, daca nu stii exact ce ii place, nu te grabi sa alegi la intamplare, mai bine indreapta-ti atentia spre un aparat de barbierit. Am ales aparatul hibrid de barbierit si tuns barba Philips. O sa ii placa.

Cadouri Valentine's Day pentru barbati

Aparat de barbierit Philips Ceas retro Casio Parfum Paco Rabanne

Cadouri erotice pentru barbati

Pentru ca este vorba de partenerul tau, barbatul cu care imparti bune si rele, patul, hainele si mancarea, poti sa treci la un alt nivel si sa ii faci cadou ceva mult mai indraznet si mai inedit, ceva de care va puteti bucura impreuna.

M-am gandit la urmatoarele: parfum cu feromoni (asigura-te ca il va folosi doar atunci cand se intalneste cu tine, nu vrei ca alte femei sa sara pe el), bomboane de ciocolata amaruie umplute cu fondant de menta in forma de sfarcuri si chilotei G-string din bomboane cu arome fructate. O sa fie putin surprins la inceput, dar se va bucura enorm cand se va lasa seara si o sa va gaseasca imbratisati.

Citește și:
  • 20 de idei de cadouri de Crăciun pentru EL
  • 4 idei de cadou pentru soacra ta
  • Cum alegi cadoul potrivit de 1 martie: sfaturi și idei

Cadouri erotice pentru barbati

Parfum cu feromoni Bomboane in forma de sfarcuri Chilotei din bomboane fructate

Ataseaza cadoului un biletel cu mesaj de dragoste. Nu uita nici de lenjeria intima sexy, de lumanarile parfumate si sticla de vin. Meritati sa va bucurati de o zi perfecta!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Dmytro Zinkevych

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.