Setari Cookie-uri

10 desene animate care ofera lectii de viata extraordinare. Iti vor topi inima!

Experimenteaza minunea copilariei din nou!

6. Toy Story

Timpul trece, dar prietenia adevarata si loialitatea raman pentru totdeauna.

Mi-au placut la nebunie toate cele trei parti din seria Toy Story, la care am ras, am plans, m-am emotionat si m-am bucurat alaturi de jucariile dragalase ale lui Andy. Desenele animate spun povestea incredibila a unor jucarii care isi traiesc propria viata atunci cand nu e nimeni in jur care sa le vada si care se ataseaza profund si ajung sa-l iubeasca pe Andy, copilul care le detine.

7. Monsters, Inc.

Cei care par cei mai infricosatori sunt, de cele mai multe ori, ei insisi speriati.

O multime de monstruleti haiosi sperie copiii si din strigatele lor se creeaza energia necesara vietii de zi cu zi din Monstropolis. Personajele centrale sunt Sulley, un monstru albastru, urias, placid, iar Mike este verde, mic si sare ca o minge. In timp ce Sulley ii sperie pe cei mici, Mike masoara energia provenita din tipetele celor inspaimantati, astfel cei doi constituie cea mai buna echipa de Monstropolis. Pana cand in viata lor intra Boo, o fetita care vede in cei doi monstri prieteni de joaca, iar din acel moment totul se schimba pentru ei.

Citește și:

8. The Good Dinosaur

Prietenia sincera este o superputere!

Printre cele mai frumoase desene animate se numara si The Good Dinosaur, in care nu este vorba doar de prietenia dintre un baietel si un dinozaur, dar si despre o lume in care natura a cucerit civilizatia si nu invers. Arlo, un dinozaur fricos trebuie sa-si infrunte temerile dupa ce destinul il arunca intr-o aventura fantastica, iar ca partener de drum are un baietel inocent care nu isi poate purta singur de grija. Filmul porneste de la premisa cat se poate de interesanta, imaginand o istorie alternativa a Pamantului, aceea ca asteroidul care a dus la extinctia dinozaurilor a ocolit de fapt planeta, iar dinozaurii s-au dezvoltata intr-o societate asemanatoare cu a noastra.

9. Ratatouille

Daca te concentrezi pe ce ai lasat in urma, niciodata nu vei fi capabil sa vezi ce se afla inaintea ta.

Citește și:

Chiar daca, trebuie sa recunosc, nu sunt cea mai mare fana a rozatoarelor de niciun fel, aceste desene animate mi-au placut extrem de mult. Remy este un soricel tanar al carui vis este sa devina un maestru bucatar si nu se lasa pana nu isi indeplineste dorinta, fara a se lasa descurajat de piedicile pe care i le pune familia. Desi nimeni nu crede in el, Remy este hotarat sa se indrepte catre telul sau. Indiferent de mediul din care provii, de trecutul tau sau de parerea celor din jur, nu renunta niciodata la ceea ce iti doresti si priveste intotdeauna cu incredere si curaj inainte.

10. Finding Dory

Suntem cu totii diferiti si trebuie sa ne acceptam asa cum suntem.

Finding Dory exploreaza din nou adancurile oceanelor pentru a spune o poveste amuzanta si emotionanta, pe gustul tuturor generatiilor. Personajul principal al animatiei este un peste dragut numit Dory, care este foarte uituca si, desi isi doreste si viseaza sa-si gaseasca familia, nu-si poate aminti unde sunt. Tulburarile de memorie sunt o conditie cu care Dory s-a nascut. Filmul impresioneaza prin modul extrem de inspirat prin care evenimente de-a dreptul sumbre devin motorul unor experiente placute si al evolutiei personajelor.

Citește și:

foto: captura YouTube

Vizionare placuta


Un râs colorat, contagios și un optimism molipsitor. O rebelă independentă, cinefila convinsă, o visătoare spontană îndrăgostită de călătorii și mistere gata de a fi descoperite. Un...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.