Setari Cookie-uri

10 comedii romantice pentru romantica din tine

Cele mai frumoase comedii romantice care imbina intr-un mod ideal romantismul cu umorul.

6. The Proposal

Una dintre cele mai populare comedii romantice din ultimul deceniu, Vrei sa te insori cu mine? are toate ingredientele unui film savuros care te binedispune si te face sa te gandesti la ce este cu adevarat important in viata ta. Simpatica Sandra Bullock joaca rolul unui important editor de carte din New York care risca sa fie repatriat in Canada din pricina vizei expirate si care se hotaraste ca doar o casatorie o va salva. Astfel ii cere asistentului ei Andrew (Ryan Reynold), pe care il terorizeaza adesea cu diverse cereri imposibile, sa faca parte din planul ei si sa ii confirme ofiterului de la Biroul de Imigrari ca ei sunt logoditi. Lucrurile se vor dovedi destul de complicate, cu destule momente care te vor lua prin suprindere si te vor amuza.

7. Life as We Know It

Katherine Heigl si Josh Duhamel formeaza un cuplu extrem de simpatic in aceasta comedie romantica Viata asa cum e ea. Katherine este Holly Berenson, proprietara unui local de succes , iar Josh este Eric Messer si se ocupa cu realizarea transmisiunilor sportive la televiziune. Filmul are un inceput tipic comediilor romantice, cei doi se intalnesc, se plac si decid sa aiba o prima intalnire. Pana aici totul este bine, exceptand faptul ca prima intalnire esueaza lamentabil. Dupa aceasta cei doi nu mai au nimic in afara faptului ca se detesta reciproc si ca isi iubesc fina, pe micuta Sophie. Lucurile iau o intorsatura total neasteptata atunci cand cei doi se vad nevoiti sa ingroape securea razboiului si sa aiba grija de Sophie deoarece raman singurele rude in viata ale acesteia.

Citește și:

8. What If

Un film simpatic cu un subiect care a fost destul de indelung dezbatut atat in realitate, cat si in lumea cinematografiei: poate exista doar o simpla relatie de prietenie intre un baiat si o fata? Chantry (Zoe Kazan) si Wallace (Daniel Radcliffe) sunt foarte buni prieteni si se inteleg de minune. Lucrurile se schimba in momentul in care Wallace incepe sa aiba mai multe sentimente pentru Chantry care se afla deja intr-o relatie.

9. How to Lose a Guy in 10 Days

Nu puteam sa fac un top al celor mai bune comedii romantice fara una dintre preferatele mele. Cum poti scrie si da sfaturi pe o numita tema daca nu traiesti experienta pe pielea ta? Andy (Kate Hudson) are misiunea de a scrie un articol despre toate greselile pe care femeile le fac intr-o relatie, greseli care duc intr-un final la despartire. Din pacate, Benjamin (Matthew McConaughey) cel pe ea il alege pentru experiment are si el un plan ascuns, a pariat cu seful sau ca poate face o femeie sa se indragosteasca de el in 10 zile.

Citește și:

10. Crazy, Stupid, Love

Dragostea dureaza trei ani sau exista cineva acolo in aceasta lume pentru fiecare dintre noi? Printre cele mai bune comedii romantice pe care le-am vazut vreodata, A naibii dragoste nu are cum sa nu te binedispuna, incepand de la poveste, pana la glumele reusite. Filmul ofera un raspuns intr-o maniera cu totul deosebita la intrebarea: exista cu adevarat suflete pereeche?

foto: By ThomsonD, Shutterstock

Vizionare placuta


Un râs colorat, contagios și un optimism molipsitor. O rebelă independentă, cinefila convinsă, o visătoare spontană îndrăgostită de călătorii și mistere gata de a fi descoperite. Un...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.