Setari Cookie-uri

De Martisor, sarbatoreste romaneste, cu specialitati culinare romanesti

Grupul City Grill invita bucurestenii si nu numai, sa se bucure de sarbatoarea romaneasca a primaverii in stil romanesc, in compania preparatelor vedeta din restaurantele din Grup.

comunicat de presa

De Martisor, chefii restaurantelor din familia City Grill - Caru’cu bere, Hanu’ Berarilor, Hanu’ lui Manuc, Pescarus si City Grill–invita publicul sa intampine primavara in stil romanesc, cu specialitatile casei. Adevarate „mancaruri destinatie”, cele mai apreciate preparate din meniuri promit sa devina memorabile.

Restaurantul Caru’ cu bere propune specialitatea casei, ciolan românesc de porc împreună cu varză calită, mămăliguță, hrean și ardei iute. Gatit dupa o reteta de care se bucura anual sute de mii de romani, ciolanul de porc de la Caru’ cu bere este preparatul care uimeste vizitatorii straini si ii face sa se indragosteasca de bucataria traditionala romaneasca.

La restaurantele Hanu’ berarilor, chefii gatesc cu pasiune Măncarea berarului. Pulpele de rață rumenite la cuptor cu varză călită au un gust unic, delicios, imposibil de regasit sau descoperit altundeva.

Citește și:

Legendarul restaurant Pescarus, cel mai nou membru al familiei City Grill, isi imparte meniul in trei parti. Meniul contemporan, inspirat din viata bucurestenilor de astazi, meniu de peste, inspirat de pasiunea bucurestenilor pentru pescuit si meniul pentru nostalgici, inspirat de viata bucurestenilor de altadata. Pentru inceputul primavarii, propunerea Pescarus este bibanul in crusta de sare gatit la cuptor, un preparat gustos, usor si sanatos.

Hanu’ lui Manuc propune vizitatorilor un rasfat gustativ complet: ciolan de miel caramelizat, pregătit la cuptor cu mirodenii și vin roșu, asortat cu cartofi copți și soté de fasole verde cu usturoi.

Restaurantele City Grill sunt deja celebre datorita retetelor de mici, astfel ca propunerea din partea lor se refera la a experimenta gusturile diverse din Platoul Micilor - mici de Obor, mici de Medgidia, mici de Lehliu Gară, mici de-ai lui Iordache, serviti cu cartofi prajiti.
Toate restaurantele din Grupul City Grill folosesc retete proprii, inspirate din preparatele traditionale pe care romanii le iubesc. Mancarurile din meniuri au ingrediente proaspete, de calitate, fara aditivi sau conservanti alimentari, iar respectarea retetelor si pastrarea furnizorilor de-a lungul anilor asigura vizitatorii ca regasesc intotdeauna aceleasi gusturi pe care si le amintesc si pe care le apreciaza.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Februarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.