Grupul City Grill invita bucurestenii si nu numai, sa se bucure de sarbatoarea romaneasca a primaverii in stil romanesc, in compania preparatelor vedeta din restaurantele din Grup.
comunicat de presa
De Martisor, chefii restaurantelor din familia City Grill - Caru’cu bere, Hanu’ Berarilor, Hanu’ lui Manuc, Pescarus si City Grill–invita publicul sa intampine primavara in stil romanesc, cu specialitatile casei. Adevarate „mancaruri destinatie”, cele mai apreciate preparate din meniuri promit sa devina memorabile.
Restaurantul Caru’ cu bere propune specialitatea casei, ciolan românesc de porc împreună cu varză calită, mămăliguță, hrean și ardei iute. Gatit dupa o reteta de care se bucura anual sute de mii de romani, ciolanul de porc de la Caru’ cu bere este preparatul care uimeste vizitatorii straini si ii face sa se indragosteasca de bucataria traditionala romaneasca.
La restaurantele Hanu’ berarilor, chefii gatesc cu pasiune Măncarea berarului. Pulpele de rață rumenite la cuptor cu varză călită au un gust unic, delicios, imposibil de regasit sau descoperit altundeva.
- Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
- Tragica și pasionala poveste de dragoste din opera Carmen de Bizet, la Opera Națională București, de Mărțișor
- Cum îți alegi manichiura în funcție de anotimp? Ce se poartă în fiecare sezon, sfaturi de la Vera Varvara
- De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 15-21 aprilie
Legendarul restaurant Pescarus, cel mai nou membru al familiei City Grill, isi imparte meniul in trei parti. Meniul contemporan, inspirat din viata bucurestenilor de astazi, meniu de peste, inspirat de pasiunea bucurestenilor pentru pescuit si meniul pentru nostalgici, inspirat de viata bucurestenilor de altadata. Pentru inceputul primavarii, propunerea Pescarus este bibanul in crusta de sare gatit la cuptor, un preparat gustos, usor si sanatos.
Hanu’ lui Manuc propune vizitatorilor un rasfat gustativ complet: ciolan de miel caramelizat, pregătit la cuptor cu mirodenii și vin roșu, asortat cu cartofi copți și soté de fasole verde cu usturoi.