Setari Cookie-uri

Advertorial (P)Revelion activ pe Transfagarasan, cu excursii, piscina si sala de jocuri pentru toata familia

Cand calatoresti cu cei mici trebuie sa te asiguri ca alegi un loc in care nimeni nu se va plictisi, ca sa nu te trezesti cu jucarii aruncate, plansete si batut din picioare, de plictiseala. Pornind de la aceasta idee, daca locul e inconjurat de obiective de vizitat, are sala de jocuri, piscina, jacuzzi si teren de sport, distractia este asigurata, indiferent de varsta. Iar focul de artificii de Revelion, concursurile si tombolele cu premii-surpriza vor intregi vacanta perfecta.

Transfagarasanul, declarat cel mai frumos drum din lume de catre Top Gear, este plin de posibilitati de distractii in familie. La doar doua ore distanta de Bucuresti, accesibil tot timpul anului pana la km 104, aici gasiti confort si distractie de 4 stele.

De Revelion, spre exemplu, sarbatoarea incepe de pe 29 decembrie si se incheie pe 2 ianuarie, iar programul nu lasa loc de plictiseala. Cina de ”Bun venit”, cu program artistic sustinut de o formatie live, mic dejun, pranz, cina festiva romaneasca si masa de Revelion preparate de maestrii bucatari, sau brunch-ul de ”Ramas bun” sunt doar cateva din deliciile - 100% sanatoase - ale distractiei.

Mai mult decat atat, toate acestea sunt decorate de privelistea incredibila oferita de Lacul Vidraru si pot fi alternate cu reprize de inot, de bowling, ping-pong, biliard, joaca pe terenul de sport in aer liber si jacuzzi.

Toate acestea ii pot tine suficient de ocupati pe cei mici, incat sa nu se plictiseasca.Iar daca le veti organiza o expeditie pana la vechea Cetate Poenari a lui Vlad Tepes, sau o plimbare pana la Raul Capra , sigur vor dormi linistiti. Pentru trei nopti de cazare cu pensiune completa preturile pornesc de la 1800 de lei/ adult/ loc in camera dubla. Copiii intre 0 si 7 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun. Cei care au intre 7 si 18 ani (neimpliniti) beneficiaza de tarife speciale pentru cazare si masa.

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.