Setari Cookie-uri

Patru moduri de a aduce primăvara în inima ta

Chiar dacă primăvara sosește cu adevărat la echinocțiu, iată ce poți face pentru a o aduce de pea cum în inima ta și a o păstra acolo, vie și caldă. 

Atunci când ești îndrăgostită, cea mai cenușie și mai ploioasă zi din an poate deveni cea mai fericită doar pentru că ai primit un buchet de flori de la bărbatul iubit. Iar atunci când vă certați, o zi senină și caldă se transformă într-un coșmar. Realitatea pe care o experimentezi este rezultatul felului în care te raportezi la ceea ce se află în jurul tău. Chiar dacă primăvara sosește cu adevărat la echinocțiu, iată ce poți face pentru a o aduce de pea cum în inima ta și a o păstra acolo, vie și caldă.

1. Decorează-ți casa și biroul cu flori de sezon. Ce poate fi mai frumos decât un buchet alcătuit din delicații ghiocei sau ce odorizant provenit dintr-o fabrică poate fi mai plăcut decât mirosul natural al zambilelor? Adaugă o pată de culoare veselă, fie că e roșie, galbenă sau roz cu un buchet de lalele sau unul de narcise. Aceste flori au darul de a -ți însenina ziua și de a umple cu prospețime spațiul în care trăiești și lucrezi. Sunt ca o tușă de penel care poate schimba complet un tablou.

Citește și:

2. Fă zilnic ceva ce îți place. Odată cu sosirea primăverii, natura se trezește la viață, inclusic corpul nostru. Avem mai multă energie pentru a pune în aplicare ideile care au germinat în mintea și sufletul nostru. Orice zi pe care o trăiești fără să te bucuri, e o zi pierdută. Așadar, folosește surplusul de energie pe care ți-l aduce finalul iernii pentru a face în fiecare zi, chiar și preț de câteva minute, ceva ce îți place. Acesta este un mod minunat de a-ți alimenta rezervorul cu energie și a avea rezervele necesare atunci când e nevoie.

3. Petrece timp în natură. Nimic nu hrănește sufletul așa cum o face timpul petrecut în natură. Ieși în parc sau fă o drumeție la sfârșit de săptămână și observă modul în care natura se trezește la viață. Privește cerul și copacii. Observă mugurii care apar pe ramuri, ascultă cântecul păsărilor și susurul apei. Toate acestea te vor revitaliza și te vor ajuta să îți amintești că faci parte dintr-un tablou mult mai mare decât ai crezut.

Citește și:

4. Iubește și zâmbește. Nu lăsa să treacă nici o zi fără să iubești sau să zâmbești. Zâmbește-ți ție, dimineața, în oglindă dar și unui străin. Iubește ceea ce faci, iubește-te pe tine, iubește viața.

Featured foto by Dragon Images via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.