Setari Cookie-uri

4 motive pentru care să cumperi flori online

De ce să cumperi flori online în loc să dai o fugă până la florărie?

În ziua de astăzi tehnologia oferă atât de multe avantaje, încât acum poți cumpăra online buchete de flori care să aducă în casa ta un strop de viață și o pată de culoare sau să facă mai frumoasă ziua cuiva drag. În capitală, companiile care oferă servicii de livrare flori Bucuresti, ca de exemplu Băiatul cu flori, sunt din ce în ce mai numeroase, iar de avantajele lor nu ezită să profite la maxim iubitorii de frumos, care mizează în același timp și pe eficiență. Shopping-ul de flori online este superior celui clasic din multe puncte de vedere și pentru a te convinge de caracterul său practic, în rândurile ce urmează, ți-am pregătit o listă cu motivele pentru care și tu ar trebui să-l iei în considerare.

De ce să cumperi flori online în loc să dai o fugă până la florărie?

#1 O investiție mai profitabilă

Surprinzător sau nu, florile cumpărate online țin mai mult. Magazinele virtuale nu au niciun motiv să pregătească deodată toate buchetele pentru a le expune în vitrină, de dimineața până seara, ca în cazul unei florării fizice. Și atunci, mai ales în cazul florilor mai pretențioase, pot amâna compunerea buchetului până în momentul când primesc o comandă fermă. De aceea, în calitate de cumpărător, dacă optezi în flori vândute online, primești mai multă prospețime și te bucuri mai mult timp de investiția ta!

Citește și:

#2 Aranjamente artistice și cu mult bun gust

Pentru că atunci când vine vorba de spațiul de expoziție magazinele online au mai multă libertate, buchetele pe care le oferă tind să fie mai elaborate. Spre deosebire de interiorul unei florării fizice, în mediul online nu prea contează numărul de rafturi și atunci, artiștii florali își permit să dea frâu liber imaginației, creând pentru clienții lor cele mai sofisitcate și mai elegante buchete.

#3 O metodă practică de a aduce natura direct acasă

Mulți dintre noi nu avem timp nici pentru îndeplinirea task-urilor obișnuite de zi cu zi. Ce să mai spunem de mersul la florărie și alegerea pe îndelete a unui buchet care să ne încânte din toate privințele? În plus, florile sunt sensibile și de aceea, chiar dacă avem câteva momente libere când mergem în oraș, nu le putem cumpăra dacă asta ar însemna să le plimbăm după noi câteva ore. Dar cu shopping-ul online pe de altă parte, lucrurile stau complet diferit! De la magazin și până acasă florile tale preferate iau cel mai scurt drum, ajungând întotdeauna la fel de proaspete ca tocmai culese din grădină.

Citește și:

#4 Suprize plăcute pentru cei dragi

Florile sunt unul din cele mai frumoase cadouri pe care le poți oferi unei femei. Nu s-a născut încă femeie care să nu se bucure când primește flori, iar datorită varietății lor, cu astfel de bijuterii ale naturii îți poți exprima exact sentimentele pe care le nutrești față de persoana dragă. Florile au limbajul lor special și chiar dacă nu-l cunoști ca pe propria limbă, cu siguranță îl înțelegi.

Vizionare placuta


Kudika
30 Martie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.