Setari Cookie-uri

Disneyland Paris se redeschide. 10 de imagini cu cel mai frumos parc de distracții

Disneyland® Paris a anunțat deschiderea graduală începând cu 15 iulie 2020. Redeschiderea parcului este făcută în conformitate cu recomandările Guvernului francez și ale autorităților fiind, de asemena, discutată cu Reprezentanții Uniunii Comitetului Social și Economic (CSE). Principalul obiectiv rămâne sanătatea și securitatea membrilor echipei și a vizitatorilor, în efortul de a redeschide Disneyland® Paris pentru turiști.

The Lion King: Rhythms of the Pride Lands și Jungle Book Jive - două spectacole de divertisment de top - vor reveni pe parcursul verii. Deși întâlnirile vor fi suspendate temporar, personajele Disney vor fi prezente în parc și vor interacționa cu oaspeții în moduri noi, distractive. Atracții precum locurile de joacă și experiențele de costumare nu vor fi disponibile temporar. Serviciile FastPass vor fi suspendate pentru a permite gestionarea optimă a accesului turiștilor la atracții. Personajele și oaspeții de la 11 ani în sus vor fi obligați să poarte măști pe durata prezenței în parc. Mai multe informații despre măsurile specifice sunt disponibile pe www.disneylandparis.com.

Întrucât Disneyland® Paris își așteaptă turiștii, dar cu un număr limitat de bilete de acces pe zi, un nou sistem de rezervare online va fi disponibil începând din luna iulie. Pentru a le asigura accesul, oaspeții care dețin sau cumpără bilete nedatate trebuie să se înregistreze și să își facă rezervare prin intermediul sistemului online pentru a obține o rezervare de intrarea în parc înainte de sosire. Oaspeții care au deja un bilet datat nu trebuie să se înregistreze, având intrarea garantată. De asemenea, oaspeților cu pachete care includ accesul în parc li se asigură accesul în parc pe toată durata șederii nefiind necesară utilizarea noului sistem de rezervare.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Iunie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.