Setari Cookie-uri

Disneyland Paris se redeschide. 10 de imagini cu cel mai frumos parc de distracții

Disneyland® Paris a anunțat deschiderea graduală începând cu 15 iulie 2020. Redeschiderea parcului este făcută în conformitate cu recomandările Guvernului francez și ale autorităților fiind, de asemena, discutată cu Reprezentanții Uniunii Comitetului Social și Economic (CSE). Principalul obiectiv rămâne sanătatea și securitatea membrilor echipei și a vizitatorilor, în efortul de a redeschide Disneyland® Paris pentru turiști.

Biletele și pachetele turistice sunt disponibile la vânzare pe website-ul parcului, prin serviciul call center al Disneyland® Paris și la partenerii oficiali de călătorie, însă în număr limitat în etapa inițială de deschidere. Vânzările la casa de bilete nu este disponibilă.

Pentru a oferi oaspeților flexibilitate maximă, noile condiții de rezervare permit anulări și modificări ale sejururilor la hotelurile Disney fără taxe, oricând cu șapte zile înainte de data sosirii (detalii specifice sunt disponibile pe site-ul disneylandparis.com.

Pe măsură ce Disneyland® Paris se pregătește pentru redeschidere, oaspeții sunt invitați să verifice cele mai noi informații pe www.disneylandparis.com. Fanii și oaspeții pot continua să experimenteze magia Disneyland® Paris prin intermediul athome.DisneylandParis.com și să folosească #DisneyMagicMoments în social media pentru a-și împărtăși poveștile.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Iunie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.