Setari Cookie-uri

Aștept diploma de amețită! Când merg la plajă, zici că mă mut!

Geanta de plajă: cremă SPF, costum de baie, rochie, bluză, ia și cortu`!

Pruma, întotdeauna, sfânta și salvatoarea cremă cu factor de protecție. De câțiva ani buni am făcut un upgrade la ea și mă ajută doar de la spf 30 în sus. Am găsit o variantă de cremă cu spf 50 care vine la pachet cu o loțiune după plajă și un balsam de buze cu același factor de protecție. De regulă îmi cumpăr câte două, să fiu sigură că îmi ajung. Recunosc, fac un pic de exces mai ales când intru în apă și las un start groscior de cremă pe bine, așa, pensionar style.

Urmează pe listă costumul de baie. Dacă as fi găsit cu mânecuță pe crac și glugă, era perfect. Moartea pasiunii, dar perfect! Tot în ideea că vreau să mă protejez de soare, port costume de baie întregi, iar următorul pe lista de achiziții e cel de la Astratex, disponibil aici.

Citește și:

Cremă spf 50 dată în strat alb avem, costum de baie întreg avem, basma în cap stil turban să nu mă bată soarele avem. Peste toate astea, pun și rochia de plajă. Multă vreme am purtat caftane lungi până-n țărână cumpărate de la târgurile indiene, dar anul ăsta am găsit o rochie de plajă superbăDivinăMinunată care aduce un pic și a caftan prin croială. O găsiți aici.

Acum urmează partea în care puteți să râdeți de mine fără jenă. Pentru mine, la mare înseamnă să îți iei frumos preșulețu` și prosopelu`, să le întinzi pe jos și să pui banița frumușel în nisip. Te frige da-ți place! Pentru că nu vreau să stau pe șezlong, ani de zile m-am cărat nu cu una, ci cu două umbrele de soare după mine. Acum închipuiți-vă. Îndesată, pe la 1,60, cu poale lungi, broboadă în cap, papornița cât mine, cu o mână pe umbrele, cu o mână la pălărie, cu o mână pe geantă, cu o mână pe ochelari…îmbătrâneam până ajungeam la plajă.

Citește și:

Acum la drept vorbind, am renunțat doar la umbrele pe care le-am înlocuit cu un adăpost de soare pliabil care se face gentuță și să ziceam că mi-am mai eliberat așa vreo două degete. Găsiți adăpostul aici.

Ah, iar eu nu-i dau geanta mafiotului la cărat! O ia el e singur.

Foto prima pagina Matthew Bechelli/ Shutterstock

Vizionare placuta


Carmen este redactor-șef Kudika.ro și scrie de când își aduce aminte. A început cu integrame sustrase pe furiș de la tatăl ei și 30 de ani mai târziu se relaxează...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.