Setari Cookie-uri

Cărți erotice de pe noptiera mea

Top 3 cărți care, sincer, m-au ajutat să cuceresc bărbații din viața mea. Mă rog, pe cei care citeau și altceva în afară de Gazeta Sporturilor.

Satyricon – Gaius Petronius (probabil)

Ca să vedeți cât de mult ne gândim la sex, unul dintre primele roman din istorie este o poveste preponderent erotică, practic un pornoșag antic, atribuit de mulți academicieni lui Gaius Petronius.

Ce-i drept, nu e o lucrare foarte explicită, dar e suficient cât să îți lase impresia că tragi cu ochiul prin perdea la fanteziile și aventurile amoroase ale romanilor care trăiau sub tirania împăratului Nero.

Pești și prostituate, gladiatori avizi după escapade sexuale, matroane de moravuri ușoare și parveniți dornici de afirmare sunt personajele care populează universul decadent din Satyricon.

Găsiți o variantă în engleză și latină pe elefant.ro.

The Sexual Life of Catherine M. – Catherine Millet

De departe, aceasta este una dintre cele mai sincere, mai curajoase și mai erotice cărți pe care le-am citit vreodată. Catherine Millet este critic de artă, iar cartea semnată de ea și publicată în 2001 a iscat surprinzător de multe controverse și sprâncene ridicate.

Citește și:

Sexuală într-un fel foarte primar, asumată și foarte grafică, lucrarea este o transpunere a dorințelor și trăirilor autoarei, precum și o incursiune în fanteziile feminine atât de puțin explorate, deloc înțelese și exagerat de blamate.

Găsiți cartea pe amazon și o continuare a acestei a pe carturesti.ro

Foto prima pagina coka/ Shutterstock

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.