Best Românce of 2020! Un minunat portret al iubirii, perfect pentru fanii Me Before You, One Day și A Star is Born.

O poveste de dragoste tulburătoare care se întinde pe trei decenii, începe și se termină pe o banca, unde o femeie așteaptă un bărbat. Este locul lor, dar oare lucrurile vor fi altfel de dată această? Acum zece ani, au făcut un pact: Pe această banca, în această zi, vor încheia povestea de dragoste sau o vor începe din nou. Nu ar fi trebuit să se întâlnească niciodată. Nu ar fi trebuit să se îndrăgostească niciodată. Dar s-a întâmplat, până când o minciună i-a separat pentru o viață întreagă. Pot să îndrepte greșeală, să ierte minciună, să șteargă anii ce au trecut? Mai pot regăși ceea ce s-a pierdut?

Frumos evocată! - Sunday Mirror Remarcabil de bună! - The Sun Tulburătoare! - Independent Minunată! - Rosamund Lupton Fascinantă! - Ruth Ware

Saskia Sarginson a crescut în Suffolk și acum locuiește la Londra. Este mama a patru copii. Are o diplomă de licență în literatură engleză la Cambridge și un masterat în scriere creativă la Royal Holloway. A lucrat că editor în domeniul sănătate și frumusețe, jurnalist independent, ghost-writer și editor de texte. Pe lângă scris și citit, îi place să danseze tango și să se plimbe cu câinii.

Cumpara cartea pe Libris.ro
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: