Setari Cookie-uri

Advertorial Top 5 cărți de dezvoltare personală pe care să nu le ratezi la elefantFest (24-30 mai)

A început elefantFest. Până pe 30 mai găsești la cel mai mare târg online de carte din România ultimele noutăți lansate de editurile din țară și din străinătate, de la titluri de ficțiune, până la titluri de dezvoltare personală, business sau cărți pentru copii. Peste 120 de evenimente culturale online vă așteaptă în aceste zile la elefantFest.

Iată o scurtă selecție de 5 titluri de dezvoltare personală pe care nu trebuie să le ratați la această ediție a celui mai mare târg de carte online:

Jordan B. Peterson

Dincolo de ordine. Alte 12 reguli de viață

Cu 12 Reguli de viață, Jordan Peterson, psiholog clinician și profesor apreciat la Harvard și la Universitatea din Toronto, a ajutat milioane de cititori să impună ordinea în haosul din viețile lor. Acum, în această temerară continuare a cărții precedente, Peterson oferă alte douăsprezece principii axate pe modul în care putem face față greutăților inevitabile născute din dorința noastră de a impune ordinea în lume.
Autorul bestsellerului 12 Reguli de viață, care s-a vândut în mai bine de cinci milioane de exemplare în lumea întreagă, Jordan Peterson a devenit unul dintre cei mai influenți intelectuali publici la nivel mondial.
Clipurile sale de pe YouTube și podcasturile sale se bucură de o audiență de sute de milioane de persoane, iar turneul de promovare a cărții 12 Reguli de viață a adunat peste 250 000 de auditori de pe tot globul.

Irvin D. Yalom, Marilyn Yalom

O CHESTIUNE DE VIAȚĂ ȘI DE MOARTE

Irvin D. Yalom este profesor emerit de psihiatrie la Universitatea Stanford și autorul mai multor cărți cu success internațional. Irvin și-a dedicat cariera consilierii celor care suferă de anxietate și durere. Dar nu se confruntase niciodată cu nevoia de a se sfătui până când soția sa, autoarea Marilyn Yalom, a fost diagnosticată cu cancer.
În O chestiune de viață și de moarte, Marilyn și Irv împărtășesc modul în care au început noi lupte profunde: Marilyn să moară o moarte bună, Irv să trăiască fără ea.
Marilyn Yalom este autoarea cărților A History of the Wife, Birth of the Chess Queen, How the French Invented Love și Innocent Witnesses: Childhood Memories of World War II, publicată postum. Cei doi au fost căsătoriți timp de 65 de ani.

Jonathan Haidt

IPOTEZA FERICIRII: CĂUTÂND REALITĂȚI ALE PREZENTULUI ÎN ÎNȚELEPCIUNEA TRECUTULUI
Ipoteza fericirii este o carte despre cum ne putem găsi un sens în viață asimilând sfaturile vechii înțelepciuni și adoptând descoperirile psihologiei moderne. Haidt pune în discuție unele dintre concepțiile populare despre originea fericirii, despre rolul reciprocității și despre contribuția rațiunii la luarea deciziilor.
Aflăm astfel de ce, de multe ori, virtutea nu își este propria răsplată, de ce extrovertiții sunt de fapt mai fericiți decât introvertiții și de ce gândirea conștientă nu e atât de importantă cum ne-ar plăcea să credem. Inspirându-se atât din filozofie, cât și din știință, Ipoteza fericirii ne arată cum am putea deveni mai buni, mai echilibrați și mai fericiți.

David A. Sinclair Phd, Matthew D. La Plante

LIFESPAN

Faptul că îmbătrânim pare a fi un adevăr incontestabil. Dar dacă tot ceea ce am fost învățați să credem este greșit? Ce-ar fi dacă ne-am putea alege de fapt durata vieții? Cercetările din laboratorul Dr. David Sinclair de la Harvard demonstrează cum putem încetini sau chiar inversa procesul îmbătrânirii.
Experimentele de reprogramarea genetică, pe de-o parte, dar și schimbarea stilului de viață (postul intermitent, expunerea la frig, practicarea de exerciții fizice cu intensitatea potrivită și consumul unei cantități mai reduse de carne), pe de altă parte, ne ajută să traim mai mult și mai sănătos.
Lifespan propune o viziune științifică îndrăzneață despre viitorul omenirii și schimbă fundamental modul în care ne raportăm la bătrânețe.

Mark Manson

ARTA SUBTILĂ A SEDUCȚIEI. Cum să fii atrăgător prin onestitate

Arta subtilă a seducției îți arată cum să devii un bărbat atrăgător nu cu ajutorul stratagemelor și replicilor de agățat ingenioase, ci prin efortul de a te îmbunătăți pe tine însuți. Abordarea lui Mark Manson se bazează pe dobândirea siguranței de sine în relațiile cu femeile și, în același timp, pe exprimarea onestă a propriei vulnerabilități. Cartea se concentrează asupra procesului emoțional al seducției, nu asupra parcurgerii mecanice a pașilor unui plan prestabilit.


Kudika
26 Mai 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.