Setari Cookie-uri

Restaurant Noua Bucatarie Estivala –2 proiecte 100% romanesti fac casa buna la mare.

Chef Alex Petricean continua povestea romaneasca de la Noua si la mare.: Restaurant Noua, Bucatarie Estivala, si-a deschis portile la Casa de Mare din Olimp. 

comunicat de presa

“Am fost fermecat de frumusetea casutei de la malul marii si am considerat-o cea mai potrivita locatie pentru resedinta noastra de vara. Am adus in farfurie pestele din Marea Neagra si florile din curtea Casei de Mare si suntem gata sa mancam cu soare in par si nisip pe piele.” - Chef Alex Petricean.

Meniul are la baza ingrediente de calitate ale producatorilor si fermierilor locali si, pentru ca este chiar pe malul marii, se concentreaza pe fructe de mare si peste de Marea Neagra.

Daca ati trecut pragul restaurantului Noua din Bucuresti sunteti deja familiarizati cu preparatele propuse de Chef Alex Petricean. Meniul de la mare este asa cum spune chiar Alex “la fel dar altfel”. Veti fi placut surprinsi de preparate precum: Tartar de peste local cu castraveti, kale si chipsuri de orez expandat, Sarma de peste, slaninuta si creveti cu sos de branza de capra, Orez cu ciuperci in stil risotto, rapane crocante si galbenus maturat in soia sau Tokanitza de fructe de mare cu rosii cherry si busuioc.

Citește și:

Alex Petricean, pe care cei mai multi il stiu de la MasterChef, a cucerit publicul cu viziunea sa asupra bucatariei locale cea care i-a adus si prestigiosul titlu Gault&Millau “Chef of the Year 2018”.

Casa de Mare Olimp este un boutique hotel situat in statiunea Olimp pe o plaja retrasa unde padurea intalneste nispiul marii. Este un complex cu o vegetatie luxurianta si un aspect mediteranean, cu piscina proprie si dispune de mai multe camere duble dar si casute situate in padurea de pe paja. Casa de Mare este parte a unui proiect ce include si alte proprietati situate pe aceeasi plaja: boutique Hotelul Hacienda de Mare si complexul de vile Casa Blanca Olimp.

Vizionare placuta


Kudika
24 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.