Setari Cookie-uri

Top 10 filme horror

Eu as incadra filmele horror la placeri vinovate: mereu sunt entuziasmata sa le vad si ulterior regret ca am facut-o. Pentru unii sunt scoase complet din discutie, iar pentru altii ocupa un loc important in lista de preferinte cinematografice. Asadar, pentru toti iubitorii de filme de groaza si pentru cei care vor sa incerce un gen nou de filme, acesta este TOP 10 FILME HORROR!

Filme horror interzise

1. Insidious (2010)

Seria Insidious este una dintre cele mai apreciate și vizionate serii de filme de groază făcute vreodată. Urmând pașii clasici pentru a obține suspans și teroare: case bântuite, spirite necurate, blesteme ascunse și o tensiune înspăimântătoare ce te ține cu sufletul la gură pe tot parcursul filmelor.

Primul film a avut premiera în 2010 și este până în prezent în topul preferințelor tuturor consumatorilor de filme horror, reușind să creeze o atmosferă interesantă și captivantă. Filmul este foarte bine realizat, iar un cinefil convins ar trebui să îl treaca în lista de Must!

2. The Exorcist (1973)

The Exorcist se numără printre filmele horror clasice. Seria a fost distribuită de Warner Bros și încă de la primul film a devenit un succes colosal!

Citește și:

Povestea celui dintâi film o prezintă pe Regan care la doar doisprezece ani își schimbă radical comportamentul și personalitatea. Aceasta devine vulgară, agresivă și de-a dreptul terifiantă. Ce se întâmplă când întunericul pune ghiara pe sufletul unei simple copile?

3. The Ring (2002)

Seria The Ring este una dintre cele mai bine realizate și interesante serii de filme de groază. Reușește să creeze suspans și să producă furnicături pe șira spinării fără prea multe efecte speciale.

Acțiunea o prezintă pe Rachel ce după moartea complet neașteptată a nepoatei sale, hotărăște să investigheze cele întâmplate. Astfel, descoperă un videoclip tulburator. În urma vizionarii lui primește un telefon suspicios, persoana de la celălalt capăt anunțându-o că în șapte zile va muri. Cum va reuși Rachel să scape din mainile nemiloase ale răului?

Citește și:

Vizionare placuta


Cătălina este cel mai nou și tânăr redactor Kudika, acoperind zonele de Travel, Artă și Cultură. Cătălina este pasionată de teatru și cinematografie, de cinci ani este membru activ al...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.