Setari Cookie-uri

Top 10 filme horror

Eu as incadra filmele horror la placeri vinovate: mereu sunt entuziasmata sa le vad si ulterior regret ca am facut-o. Pentru unii sunt scoase complet din discutie, iar pentru altii ocupa un loc important in lista de preferinte cinematografice. Asadar, pentru toti iubitorii de filme de groaza si pentru cei care vor sa incerce un gen nou de filme, acesta este TOP 10 FILME HORROR!

O serie foarte iubită de public, deoarece cuplul format de cei doi pasapsihologi devine ușor ușor piesa centrală și reusesc, deși e putin atipic pentru un film de groază, să ajungă la sufletul oamenilor.

7. Sinister (2012)

Un scriitor se mută alături de familia sa în casa în care, cu ani în urmă, se produsese o crima îngrozitoare în speranța unei surse infinite de inspirație. Însă, decizia ce trebuia să îi salveze cariera este posibil să le distrugă viața tuturor, deoarece la scurt timp după lucrurile încep să o ia razna.

8. The Shining (1980)

The Shining îl aduce în fața publicului pe iubitul actor Jack Nicholson, ce face din acest film un film de referință și un punct important al cinematografiei mondiale. Istoria întunecata a unui hotel, nebunia și isteria ce pun stăpânirea pe personaje. Jack, protagonistul , are să devină oare un criminal? Este familia lui în pericol?

Citește și:

9. A Quiet Place (2018)

Întreg pământul este invadat de creaturi extratereste, iar familia din care fac parte Evelyn și Lee este printre singurele care au supraviețuit deoarece comunică doar prin semne, trăind într-o liniște deplină. Acești extratereștrii sunt atrași de sunete, iar familia a reușit să se ferească până acum. Însă, la un moment dat, copilul familiei plânge după o jucărie și pune toată familia în pericol!

Vizionare placuta


Cătălina este cel mai nou și tânăr redactor Kudika, acoperind zonele de Travel, Artă și Cultură. Cătălina este pasionată de teatru și cinematografie, de cinci ani este membru activ al...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.