Setari Cookie-uri

The Addams Family 2/ Familia Addams 2 un roadmovie exotic, o animație originală plină de aventuri stranii și umor bizar

După succesul filmului de animație “The Addams Family/Familia Addams” din 2019, care a atras deopotrivă atât fani tineri, cât și nostalgici ai genului, MGM a decis să facă o continuare și să aducă pe marele ecran noi aventuri ale tinerei generații din cel mai ciudat și dubios clan familial.

Pentru că membrii familiei s-au priceput mereu să interacționeze cu cei din afara grupului lor, o călătorie prin America a fost ideea perfectă pentru a facilita nu numai astfel de interacțiuni amuzante, ci și pentru a surprinde diferite momente și scene de viață cu caracter universal.

“Continuarea aceasta este o formă de a explora și mai profund dinamica din familia lor. Primul film s-a concentrat mai mult pe cartierul în care locuiesc și pe vecinii lor. Acum, cartierul se extinde la nivelul întregii țări și îi vedem pe ciudații membri ai familiei luând contact cu diferite tipuri de oameni de-a lungul Statelor Unite”, explică actorul Oscar Isaac, cel care îi dă din nou viață lui Gomez Addams.

O casă pe roți macabră

Ca să poată să scoată familia Addams din casă, echipa filmului a venit cu ideea năstrușnică de a înlocui casa cu o rulotă cu care străbat America și care servește drept decorul unor noi aventuri cu iz straniu.

Citește și:

“Unul dintre cele mai grozave lucruri la familia Addams este nu numai că ei sunt diferiți, ci că ei sunt diferiți în mijocul altor oameni. Așa că acum îi vedem pe oameni reacționând la întâlnirea cu ei. Și ne-am gândit că va fi amuzant să ducem familia în locuri în care se află multe tipologii umane. Și totuși cum să plece de acasă? Sigur că ideea a fost să mute casa într-o rulotă. Deși au lăsat-o pe bunică acasă să aibă parte de propria aventură”, spune Berman.

Iar familia Addams nu ar fi familia Addams fără toate aventurile stranii posibile. “Cred că dacă ar fi fost vreodată o rulotă Addams în lume, aceasta ar fi cea mai reprezentativă pentru familia Addams. În primul rând, aspectul ei general e sumbru, macabru chiar, dubios de-a dreptul. Și apoi mai este și acel crematoriu peste care nu poți trece ușor. E bine să ai mereu unul mobil cu tine în caz că ai nevoie”, subliniază Chloë Moretz, cea care îi dă viață lui Wednesday.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.