Setari Cookie-uri

The Addams Family 2/ Familia Addams 2 un roadmovie exotic, o animație originală plină de aventuri stranii și umor bizar

După succesul filmului de animație “The Addams Family/Familia Addams” din 2019, care a atras deopotrivă atât fani tineri, cât și nostalgici ai genului, MGM a decis să facă o continuare și să aducă pe marele ecran noi aventuri ale tinerei generații din cel mai ciudat și dubios clan familial.

Și ea, și Charlize Theron (Morticia Addams), au fost entuziasmate de ideea animalului de companie al familiei, acea felină ciudată. “Oamenii au în mod normal o pisică sau un câine, dar familia Addams are un leu enorm. Iar Kitty e acolo în spate, dar când pleci la drum e clar că scaunul din spate va fi ocupat de un leu enorm”, spune Charlize Theron. “Amuzant e că șoferul este o mână mică”, adaugă Wanna Walton (Pugsley).

Imboldul acestei călătorii e dat de Wednesday, o adolescentă deviantă, care face măcel la târgul de științe de la școală când descoperă cum să contopească ADN-ul unei caracatițe cu cel al unui om, testând asta pe Unchiul Fester.

Iar când un om de știință faimos laudă descoperirea ei, Wednesday este frapată de ciudățenia familiei din care provine, începând să își pună întrebări despre originea ei și să o conteste. Ca să rezolve noua problemă, Gomez vine cu ideea năstrușnică de a pleca într-o călătorie cu rulota, ocazia perfectă ca membrii familiei să se reconecteze.

Citește și:

SINOPSIS:

După succesul “The Addams Family / Familia Addams” din 2019, producătorii au plonjat mai adânc în povestea celei mai ciudate familii, căutând un fir narativ original care să stea la baze continuării. Astfel, în noul film de animație, îi regăsim pe toți membrii bizarului clan, cărora le dau viață aceiași actori de acum doi ani.

Acum Morticia și Gomez sunt deranjați de faptul că Wednesday și Pugsley cresc și nu mai vor să petreacă timp în familie. Pentru a-și reclădi legăturile, decid să plece toți cu camperul lor bântuit într-o vacanță. Aventura prin America îi aduce în tot felul de situații hilare, cu personaje stranii.

“The Addams Family 2/ Familia Addams 2” este regizat de Greg Tiernan, Conrad Vernon și Kevin Pavlovic, iar din distribuție fac parte Chloë Grace Moretz, Charlize Theron, Oscar Isaac, Bill Hader, Nick Kroll.

Citește și:

Filmul este distribuit în România de Forum Film și va avea premiera în data de 8 octombrie 2021 în formatele 2D, subtitrat, dublat.

TRAILERE:

Vizionare placuta


Kudika
6 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.