Cupidon i-a legat strâns de tot în mrejele dragostei pe Laurențiu Reghecampf și pe Corina Caciuc. Cei doi amorezi nu se mai ascund și își declară public dragostea.

Relația dintre cei doi a evoluat rapid, astfel că fostul soț al Aneimaria Prodan urmează să devină tată, din nou. Iubita lui, o tânără model pe care a cunoscut-o în timpul unei călătorii în Dubai este însărcinată și urmează să devină mamă anul viitor.

După 15 ani de căsătorie, Laurențiu Reghecampf a încheiat relația cu sexy-impresara și nu s-a mai uitat în spate. Noua relație îl împlinește și pare mai fericit ca niciodată în brațele Corinei.

Un lucru este cert: cei doi îndrăgostiți nu se mai ascund și s-au lăsat pozați în cadrul unei ședințe de Crăciun. Toți cei prezenți la pictorialul de sărbători au putut observa cum viitoarea soție a antrenorului îl soarbe din priviri pe cel care îl va face din nou tată.

„Eu mă bucur de iubirea la care sunt părtașă și le doresc și altora să trăiască asemenea povești intense.” a declarat tânăra model.

Sursă foto: Facebook

Anamaria Prodan, mesaj tranșant pentru Reghecampf

Sexy-impresara este o femeie puternică și, deși a încercat să lupte pentru familia ei, acum a decis să ăl scoată de tot din suflet pe fostul soț.

„Un om, un tată, un bărbat care nu merită respectul nimănui. Pentru noi, el a murit de multă vreme. Am mai spus! Am încercat să-l trezim. V-am spus că este compromis definitiv. Acesta este doar începutul degradării lui. Urmăriţi traseul si îmi veţi da dreptate. Mă rog să nu-l mai vadă băiatul meu, căci abia reuşim să ascundem mizeria lui! Serios. Chiar m-am săturat de mizeria lui.” a spus Anamaria Prodan.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: