Manichiură perfectă pentru sărbători: 5 modele de unghii pentru Crăciun

Iată 5 modele de unghii perfecte pentru Crăciun!

Crăciunul este acea perioadă din an în care majoritatea femeilor sunt preocupate de două lucruri: cum arată casa și cum se prezintă ele invitaților. Pentru un moment, voi lăsa deoparte ținutele festive și voi vorbi despre îngrijirea mâinilor. Da, și eu mă număr printre acele fete care caută modelul perfect de unghii pentru Crăciun cu minimum 2 săptămâni înainte de programare. Ba mai mult, încerc să găsesc și o cremă de mâini cu aromă de portocale, dar aceasta este o altă situație despre care voi vorbi într-un alt articol. Momentan, pentru a ne întoarce la oile noastre (sau mai bine zis, mâinile noastre), vă voi prezenta 5 modele de unghii perfecte pentru sezonul rece!

5 modele de unghii pentru Crăciun

Acest model de unghii este perfect pentru persoanele care încă au sufletul tânăr, care își doresc să simtă spiritul Crăciunului cu adevărat. Modelul este unul distractiv, plăcut și cu siguranță va fi extrem de apreciat de oamenii dragi din viața ta. Ba mai mult, lungimea este una absolut perfectă pentru a pune inclusiv casa la punct în perioada sărbătorilor. Acestea pot fi purtate de persoanele vesele, distractive și energice!

Retail jobs

Sursă foto: Minszka/Shutterstock

Aceste unghii sunt perfecte pentru persoanele care își doresc în viața lor puțin dinamism și energie extrem de pozitivă. Este important să simți spiritul sărbătorilor de iarnă atât în suflet, cât și în preajma ta. Unghiile verzi pot transmite pace, dorință și entuziasm. Ba mai mult, ele pot fi considerate unul dintre simbolurile Crăciunului.

Sursă foto: CHRISTINA RADCLIFFE/Shuttterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri