Setari Cookie-uri

Adevărul despre Sebastian Dobrincu! Cine este tânărul milionar care va fi jurat în noul sezon „Imperiul Leilor”

Sebastian Dobrincu a apărut în topul Forbes, fiind un tânăr român care la doar 23 de ani este deja milionar. El va fi în juriul noului sezon „Imperiul Leilor”, iar activitatea lui profesională de până acum este impresionantă. Fondatorii Facebook și Apple s-au luptat pentru a-l capta pe tânărul român în companiile lor.

Sebastian Dobrincu este un tânăr geniu român, care la doar 23 de ani este fondatorul mai multor programe software și care promite multe în domeniul tehnologiei informaționale.

Tânărul a fondat platforma „Storyheap” care a devenit rapid lider pe piața de digital marketing și care are clienți pe Selena Gomez, Tumblr, Hulu, Universal Music și mulți alții. Sebastian a fost de mic pasionat de tehnologie, iar la 17 ani s-a mutat în America pentru a-și putea explora pasiunea la cele mai înalte standarde.

Noul jurat de la "Imperiul Leilor" a învățat singur și din propria inițiativă programele software la vârsta de 7 ani, iar în următorii 10 a continuat să studieze tot ce ține de domeniul ingineriei.

În timpul adolescenței, Sebastian a creat biblioteci de diverse programe și servicii. Talentul său a ajuns până la fondatorul Facebook.

Citește și:

Mark Zuckenberg i-a admirat potențialul geniului român și l-a invitat să facă o vizită la sediul Facebook. Dar el nu a fost singurul care l-a dorit pe Sebastian Dobrincu în propria echipă, astfel că și fondatorul Apple a încercat să îl ia de partea lui.

Sebastian Dobrincu a intrat la Universitatea Stanford unde urma să studieze inginerie și inteligență artificială. Dar, la fel ca Mark Zuckenberg sau Bill Gates, tânărul român a renunțat la studii și a ales să își urmeze spiritul anteprenorial înnăscut.

Sebastian Dobrincu s-a întors în România

Geniul român s-a reîntors în țara natală pentru a-și îndeplini unul dintre visuri. Sebastian Dobrincu a dorit să se facă artist, astfel că Marius Moga i-a compus câteva piese, una dintre ele fiind și cu artista Ioana Ignat, cu care se află într-o relație.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.