Setari Cookie-uri

Lidl România aduce colecția de personaje Fresh Heads care îi învață pe copii cum îi ajută legumele și fructele

Lidl România lansează colecția Fresh Heads, prin care le oferă părinților un nou mod de a-i împrieteni pe cei mici cu fructele și legumele.

comunicat de presa

Colecția cuprinde 25 de personaje inspirate de fructe și legume, sub forma unor biluțe realizate din sticlă reciclată. În plus, cu ajutorul aplicației mobile Fresh Heads, cei mici pot face schimb de personaje între prietenii utilizatori și se pot bucura de jocuri interactive.

Obiceiurile alimentare echilibrate se învață încă din copilărie, iar una dintre cele mai frecvente reguli în alimentație este introducerea fructelor și legumelor în meniurile zilnice. Deși teoria este simplă, pentru părinți poate fi o provocare atunci când vor să o pună în practică. Colecția Fresh Heads vine în sprijinul părinților, cu 25 de personaje. Astfel, Tomescu, Nana, Ciupi, Cici și prietenii lor îi provoacă pe cei mici la jocuri interactive prin care îi încurajează să îndrăgească legumele și fructele.

Citește și:

Colecționează personajele Fresh Heads

Între 17 ianuarie – 13 februarie 2022, la cumpărături în valoare de minimum 70 de lei în magazinele Lidl din toată țara, clienții vor primi un pliculeț cu unul dintre cele 25 de personaje din colecția Fresh Heads, în limita stocului disponibil. Personajele, ce iau forma unor biluțe din sticlă reciclată, pot fi integrate în mai multe jocuri inedite cu ajutorul labirintului disponibil în albumul de colecționare (19,99 lei) și al țintei (4,99 lei). Alături de săculețul de colecționare, acestea pot fi achiziționate din magazinele Lidl din țară, în perioada campaniei.

Distracția continuă și online, cu ajutorul aplicației Fresh Heads

Aplicația mobilă Fresh Heads vine cu o serie de jocuri interactive ce stimulează îndemânarea, în care sunt integrate cele 25 de personaje. Totodată, prin intermediul acesteia, utilizatorii pot ține evidența personajelor colecționate, prin scanarea cartonașului primit odată cu biluța și pot face schimb de dubluri cu prietenii. Aplicația Fresh Heads poate fi descărcată gratuit din Google Play, App Store și Huawei App Gallery.

Citește și:

Mai multe detalii despre cum pot fi colecţionate noile personaje Fresh Heads și regulamentul campaniei sunt disponibile pe www.lidl.ro/FreshHeads.

Produsele participante la promoție, atât cele oferite gratuit, cât și cele destinate vânzării (săculețul, albumul și ținta) sunt disponibile în limita stocului. Imaginile biluțelor sunt cu titlu de prezentare și pot fi ușor diferite de cele reale. Avertisment: Atenție! Conține piese mici ce pot fi înghițite sau inhalate. Pericol de sufocare. Biluțele Fresh Heads pot fi folosite de copii doar sub supravegherea părinților. Nerecomandate copiilor cu vârsta sub 3 ani.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați:

www.lidl.ro

www.surprize.lidl.ro

www.corporate.lidl.ro

Facebook @Lidl Romania

Citește și:

Instagram @LidlRomania

Youtube @Lidl Romania

LinkedIn @LidlRomania

Twitter Lidl Romania

Vizionare placuta


Kudika
16 Ianuarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.