Iulia Albu este cunoscută pentru remarcile pe care le face cu nonșalanță despe diverse personaje din lumea mondenă, iar conflictele sunt parte a vieții ei de zi cu zi. Astfel, în emisiunea pe care o moderează în fiecare sâmbătă la Antena Stars, "Poliția Modei", criticul de modă a aruncat cu săgeți otrăvitoare către nimeni alta decât Mihaela Rădulescu.

Băieții de la "Noaptea Târziu" au fost invitații Iuliei Albu în ediția trecută a emisiunii, unde au discutat tot felul de subiecte picante și au abordat diverse teme mondene. La un moment dat, replica de aur a Iuliei a venit ca un trăsnet pentru artiștii de la "Noaptea Târziu".

"Dar și domnului Felix îi plac parașutele și vouă nu?", i-a întrebat gazda emisiunii pe cei trei invitați ai săi.

Replica lui Emi a venit imediat și a destins atmosfera, fără a-i da apă la moară Iuliei Albu.

"Mai mult parapanta", a răspuns artistul de la "Noaptea Târziu".

Reacția Mihaelei Rădulescu

După puțin timp a venit și replica Mihaelei Rădulescu, care nu a dorit să reacționeze în același mod precum a făcut-o Iulia Albu. Cu multă diplomație, diva de la Monaco i-a închis gura stilistei și i-a demonstrat încă o dată că replicile ei nu ajung să o afecteze sub nicio formă.

Mihaela Rădulescu a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie cu mașina de lux al lui Felix Baumgartner și a scris un mesaj scurt, dar la obiect: "El conduce acea frumusețe, eu merg ca una."

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: