Setari Cookie-uri

Sunt Lorena și ai grijă la deciziile pe care le iei!

Astăzi am simțit că este una dintre zilele în care să scriu despre mine, despre noi, despre ce s-a mai întâmplat și vin și cu sfaturi, în cazul în care nu v-ați dat seama încă!

Mergem cu sfaturile?

1. Nu te lua decât după ce simți. De multe ori factorii precum salariul, mediul sau locul nu îți oferă ceea ce ai tu nevoie.

2. Renunță atunci când simți că muncești în zadar. Orice lucru care nu îți oferă satisfacție psihică trebuie eliminat. Decât să îți bați capul câțiva ani cu ceva ce nu îți place, mai bine investești timpul în cu totul altceva.

3. Nu te descuraja dacă nu te descurci! Nu e un capăt de lume dacă unele lucruri nu ți se potrivesc. Eu personal sunt un om destul de ambițios, care atunci când vede obstacole, se dă și cu capul de ele ca să le distrugă. Nu e cel mai bun comportament.

4. Fii fericit! Atunci când simți că munca pe care o prestezi îți oferă un zâmbet la finalul zilei, înseamnă că faci ceea ce trebuie!

Citește și:

Sursă foto: Foto ESB Professional/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.