Loredana și Nick Casciaro sunt de nedespărțit, iar după câștigarea emisiunii X Factor, cei doi au fost văzuți extrem de des împreună. Cei doi au ieșit la munte, dar și la diverse petreceri, iar acum Nick a luat-o pe blondină în Italia, acolo unde au planuri mari de viitor.

Fiind o apropiere vizibilă între cei doi artiști, de multe ori s-a zvonit că între Loredana și Nick Casciaro ar fi mai mult decât o simplă prietenie. Amândoi au negat speculațiile apărute în presă, ba chiar s-au declarat amuzați de bârfele mondene.

Potrivit spynews.ro, Loredana le-a spus fanilor ei că a venit în Italia pentru a compune muzică. Mai mult, artista a dezvăluit că lucrează din greu la noul său album, unde, cel mai probabil, vor exista melodii alături de câștigătorul X Factor de anul trecut.

"Muzică nouă pentru noul an! M-am întors în studio, unde are loc magia.", a scris artista pe contul ei de Instagram.

În ceea ce îl privește pe Nick Casciaro, el a declarat că Loredana este ca o mamă pentru el și că se iubesc reciproc, ca o familie.

„E mama mea. Mi-a făcut Crăciunul mult mai frumos. Suntem prieteni, pe bune. Ne iubim reciproc, suntem ca o familie. Deci, toți oamenii care tastează lucrurile prostește pe Instagram și pe Facebook mă fac doar să râd. Râdem mult pe acest subiect, pentru că face parte din industrie, deci e OK.", a mărturisit tânărul artist.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: