Setari Cookie-uri

Prof. Univ. Dr. Vlad Ciurea a fost ales membru de onoare al Academiei Române! Renumitul neurochirurg este o somitate a medicinei

Academia Română i-a acordat titlul de Membru de Onoare cunoscutului neurochirurg Vlad Ciurea. Cu o bogată activitate profesională, Prof. Univ. Dr. Vlad Ciurea reprezintă una dintre elitele medicale românești.

Prof. Univ. Dr. Alexandru Vlad Ciurea a distribuit ieri pe pagina sa de Facebook vestea că a fost ales Membru de Onoare al Academiei Române. După cum declară neurochirurgul care și-a dedicat întreaga viață descoperirii misterelor creierului omenesc, acest titlu îl onorează și se simte recunoscător pentru că face parte din somitățile medicale românești.

"Am o veste care mă onorează și mă obligă: astăzi, 2 februarie 2022, am fost ales Membru de Onoare al Academiei Române.

Academia Română este cel mai înalt și reprezentativ for științific și cultural al țării. Le mulțumesc celor care astăzi au votat pentru primirea mea în rândul academicienilor!

Îndrept un gând pios de recunoștință către marile nume ale Medicinei românești!", a scris marele neurochirurg pe contul său de socializare.

Citește și:

Prof. Dr. Alexandru Vlad Ciurea este doctor în științe medicale și cercetător de gradul întâi. De când a absolvit Facultatea de Medicină "Carol Davila" în 1964, medicul chirurg și-a dedicat viața semenilor săi și a cercetării misterelor creiereului uman. În 1997, dr. Vlad Ciurea a ajuns profesor universitar de chirurgie, practicând mai multe ramuri ale acestei specialități medicale: patologie tumorală cerebrală și spinală, patologie vasculară cerebrală, neurochirurgie pediatrică, neurotraumatologie, dar și multe altele.

De-a lungul timpului, Prof. Univ. Dr. Vlad Ciuea a fost decorat cu Steaua României în grad de Cavaler pentru toate meritele sale din cadrul domeniului medical în care activează.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.