Setari Cookie-uri

Dieta cu care Gina Pistol topește kilogramele! Iubita lui Smiley vrea să ajungă la silueta de dinainte de sarcină

Gina Pistol s-a apucat serios de treabă și vrea să ajungă la forma de dinainte de sarcină. Vedeta are în plan să topească kilogramele depuse în ultimul an prin sport și alimentație sănătoasă.

Gina Pistol este o mămică dedicată și se preocupă îndeaproape de îngrihirea micuței Josephine. Totuși, acum că cea mică a început să devină mai independentă, Gina Pistol are acum mai multă disponibilitate pentru a se ocupa și de ea.

Dacă înainte de a rămâne însărcinată, iubita lui Smiley avea 53 de kilograme și putea purta fără griji orice fel de articol vestimentar, în timpul sarcinii vedeta a ajuns la 80 de kilograme. Pentru că a decis ca în 2022 să revină la forma sa fizică care a consacrat-o, dar și pentru a se menține sănătoasă, Gina Pistol s-a apucat de sport și le-a povestit internauților ce alimente consumă pentru a arde caloriile cât mai repede.

Astfel, Gina Pistol își începe dimineața cu un castron de salată orientală de 300 de grame. Vedeta nu uită nici de hidratare și bea 500 ml de ceai verde cu lămâie. La prânz, ea mănâncă 300 de grame de chifteluțe cu hrișcă și 50 de grame de sos tzatziki. La ultima masă a zilei, blondina savurează o porție de ficăței de pui, alături de un piure de legume și salată de varză. Într-o zi, Gina are și două gustări, ce constau în fructe proaspete de sezon.

Citește și:

În ceea ce privește activitatea fizică, Gina Pisol lucrează atât acasă, cât și la sala de fitness pentru a ajunge în cea mai bună formă a sa.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.