Setari Cookie-uri

Cadouri de Mărțișor pentru el: 5 exemple de daruri ce-i vor fi pe plac

Cadouri potrivite pentru domni

Și bărbații au nevoie de dovezi de dragoste periodice. Iar una dintre cele mai bune metode pentru a-i arăta ce simți pentru el este să îi oferi cadouri. Mărțișorul este una dintre ocaziile care nu sunt în excelență un moment special, așa cum este de exemplu Ziua Îndrăgostiților, astfel încât gestul tău va fi și mai plin de semnificație.

Deoarece nu există nicio presiune în alegerea unui cadou deosebit, mărțișorul de la tine poate fi orice, de la clasicele flori și ciocolată, la un smart watch sau un abonament la sală. Alegerea este doar a ta, în funcție de preferințele pe care știi că le are iubitul tău, dar și de bugetul pe care îl ai disponibil.

Am pregătit pentru tine un articol cu cele mai interesante recomandări de cadouri, din acest an. Indiferent dacă partenerului tău îi plac călătoriile, sportul, muzica, tehnologia sau gătitul, poți găsi o sugestie potrivită pentru fiecare dintre aceste pasiuni, dar și multe altele. Cu siguranță, iubitul tău se va bucura de orice cadou ai alege, dar dacă acesta va fi și ceva util, cu atât mai bine. Poți alege, astfel, bricheta personalizată de la Gravolo sau un expresor de cafea.

Citește și:

Indiferent de vârsta pe care o aveți fiecare și de stadiul în care se află relația voastră, un cadou de mărțișor îl va bucura pe iubitul tău. Nu uita să nu pui presiune pe el, făcând din oferirea de cadouri cu această ocazie o obligație, deoarece tot farmecul momentului ar putea dispărea. Bucură-te și tu de gestul tău, iar el va învăța foarte multe în acest fel.

  1. AirPods cu carcasă pentru încărcare wireless

Dacă are un telefon compatibil și bugetul îți permite, o pereche de AirPod-uri sunt un cadou perfect. Au componenta de tehnologie, componenta de eleganță și cea de a fi cool, așa că așteaptă-te la o reacție de bucurie majoră.

  1. Set de jetoane pentru poker

Orice bărbat a cochetat la un moment dat cu jocul de poker, iar un set de jetoane este exact accesoriul perfect pentru ca experiența să fie una completă. Data viitoare când vor veni prietenii voștri în vizită puteți juca împreună o partidă de poker, fără să mai improvizați bani sau jetoane din tot felul de obiecte casnice.

Citește și:
  1. Joc de minigolf pentru interior

O altă metodă de a petrece timpul într-un mod amuzant. Chiar dacă veți juca doar voi doi sau împreună cu prietenii, jocul de minigolf oferă multă distracție, nu ocupă loc și este ușor de montat/demontat.

  1. Șorț pentru BBQ

Dacă stați la curte, iar weekendurile sunt rezervate grătarului alături de familie și prieteni, un șorț special, confecționat din piele este un cadou perfect. Acest șorț, nu doar că protejează hainele de grăsime și chiar foc, dar este foarte util, având multe buzunare, pentru toate ustensilele pe care le folosește.

  1. Harta lumii, răzuibilă

Pentru un pasionat de călătorii, această hartă este o idee de cadou genială. Iubitul tău va avea posibilitatea să scoată la iveală toate destinațiile pe care le-a cucerit deja, având și o imagine de ansamblu a ceea ce poate pune pe lista călătoriilor viitoare. Ați putea începe chiar acum, organizând împreună o scurtă vacanță romantică, cu ocazia mărțișorului.

Citește și:

Chiar dacă partenerul tău știe cât de mult îl iubești, nu rata această ocazie de a-i oferi încă o dovadă. Un cadou de mărțișor, indiferent dacă este simbolic sau mai consistent, este tot ce ai nevoie pentru a-ți exprima sentimentele față de el. Inspiră-te din recomandările pe care le-ai găsit în acest articol sau ia o decizie proprie, în funcție de inspirația de moment. Cu siguranță, toate eforturile tale vor avea un efect benefic asupra relației voastre, astfel nu trebuie decât să vă bucurați unul de celălalt.

Foto piqsels.com

Vizionare placuta


Kudika
7 Februarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.