Setari Cookie-uri

După exemplul lui Dorian Popa, Cristina Ich și-a schimbat numele din buletin. Vedeta a renunțat definitiv la numele de familie

Se pare că a devenit o modă schimbarea numelui din buletin, iar după ce Dorian Popa a surprins pe toată lumea anunțând că se va numi Dorian-Hâtz în buletin, iată că acum și Cristina Ich a luat aceeași decizie.

Dorian Popa este cel care a dat starul unui nou trend, acela de schimbare a numelui din buletin, în favoarea pseudonumelui care l-a consacrat. Având aceleași dorințe, Cristina Ich a făcut și ea aceeași schimbare majoră și a renunțat definitiv la numele de familie.

Cristina Ich se numea Cristina Mincu, după părinții săi. Însă, în urmă cu un an, vedeta și-a anunțat prietenii virtuali că vrea să devină Cristina Ich și în buletin, la fel cum este cunoscută și pe Instagram.

"E o poveste atât de lungă și plictisitoare, dar s-a lipit de mine, mi s-a părut că e mai interesant, toată lumea mă cunoaște de Cristina Ich, că dacă spun numele meu real nu este sonor pentru nimeni. (n.r. – numele de pe rețelele de socializare) În curând și în acte, toată lumea așa mă cunoaște”, a declarat Cristina Ich în februarie 2021.

Citește și:

Iată că acum dorința cea mai mare a divei s-a îndeplinit, astfel că vedeta apare în mod oficial ca și Cristina Ich în actele sale.

"Am îngropat numele pe care îl uram cel mai mult și de ani sunt oficial Cristina Ich. Sunt așa bucuroasă”, a transmis ea într-o postare pe Instagram.", a spus ea într-o postare de pe InstaStory.

Dorian Popa și-a schimbat numele în buletin

Dorian Popa este cel care și-a schimbat primul numele în buletin, astfel că artistul apare ca "Dorian Hâtz" în actul de identitate.

"Popa Dorian Laurenţiu, cu domiciliul în (…) judeţul Ilfov, născut la data de 7 august 1988, (…) solicită schimbarea prenumelui numelui său din Dorian-Laurenţiu în acela de Dorian-Hâtz, spre a se numi Popa Dorian-Hâtz”, potrivit unui anunţ publicat în Monitorul Oficial.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.