Setari Cookie-uri

Reputatul medic cardiolog Radu Ciudin s-a stins din viața. În urma sa rămân premiere medicale și mii de vieți salvate

Dr. Radu Ciudin a încetat din viață după lupta cu o boală grea. În urma sa rămân numeroase realizări medicale în domeniul aritmologiei și mii de vieți care și-au găsit salvarea în mâinile reputatului medic cardiolog.

Prof. dr. Radu Ciudin a încetat din viață după o luptă crâncenă cu o boală nemiloasă, lăsând în urma sa o activitate profesională de prestigiu, dar mai ales recunoștința pacienților care i-au trecut prin sala de operații.

Radu Ciudin a fost medic primar de cardiologie și șeful Secției de Cardiologie de la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare "Prof. Dr. CC Iliescu". Din păcate, reputatul medic a plecat prea devreme, la numai 63 de ani, după o lună perioadă de suferință.

"Cu durere în suflet anunțăm trecerea în lumea Drepților la vârsta de 63 ani a Conf. Dr. Radu Ciudin, Șef de Secție Cardiologie la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. CC Iliescu”, Fundeni.

Domnul Doctor Radu Ciudin rămâne în amintirile noastre, ale colectivului Centrului Medical Internațional București, ale pacienților domniei sale, ca un om blând, discret, un doctor care si-a dedicat întreaga activitate profesională pacienților, un om iubit şi respectat.

Citește și:

Fost cadru universitar, Domnul Doctor Radu Ciudin a îndrumat şi responsabilizat numeroase generații de studenți şi medici tineri.

Domnul Doctor Radu Ciudin este cel care a implantat primul cardiodefibrilator din România, Doctor în științe medicale cu supra specializare în Electrofiziologie Cardiacă şi Stimulatoare, Membru Titular al Societății Britanice de Cardiologie, Ambasador al cardiologiei de elită din România, Membru al Societății Americane de Pacing şi Electrofiziologie Dumnezeu să-l ierte", au scris reprezentanții Centrului Medical Internațional București pe Facebook.

Dr. Radu Ciudin s-a născut la 10 februarie 1959 în București și a absolvit Facultatea de Medicină Generală "Carol Davila". Reputatul medic a studiat ulterior la Londra și a revenit la scurt timp în România pentru a a-și ajuta cu dăruire pacienții din țară.

Citește și:

În anul 1997, dr. Radu Ciudin a fost numit șef al Departamentului de Aritmii, Electrofiziologie și Stimulatoare Cardiace la Institutul de Cardiologie Fundeni. De-a lungul timpului, dr. Ciudin a avut numeroase reușite medicale și mii de pacienți vindecați, care astăzi îi datorează viața îndrăgitului medic cardiolog.

Pentru toată activitatea sa, dr, Ciudin a primit în anul 2001 distincția de Doctor în Științe Medicale, Summa Cum Laudae.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.