Andreea Bălan și George Burcea sunt oficial doi oameni liberi, fiecare pe drumul său. La mai bine de doi ani de când s-au separat, cei doi au finalizat divorțul care a avut loc la Judecătoria Buftea, scrie spynews.ro.

După 5 ani de relație și 5 luni de căsnicie, artista și fostul ei partener de viață au decis să meargă pe drumuri diferite, iar procesul de divorț a început în 2020. Deși au două fetițe minunate, George Burcea a fost cel care a dorit separarea de mama fetițelor lui.

La doi ani distanță de când actorul a plecat din casa Andreei Bălan, divorțul s-a finalizat, iar informația a fost făcută publică chiar de Andreea Bălan, în podcastul lui Damian Drăghici. Artista a declarat că este o chestiune de timp până când toate actele vor fi redactate.

"S-a terminat, iar acum așteptăm. Divorțul practic s-a terminat, e vorba doar de o chestie de redactare. Oricum sunt învingătoare (n.r întrebată dacă a ieșit ea învingătoare) pentru că am aceste două fetițe extraordinare, iar indiferent de ce scrie în hârtia aia, că ok culpa mea, culpa lui, culpa comună, până la urmă s-a terminat. Fiecare își vede de viață separat și trebuie să avem grijă de acești doi copii separați, fiecare cum poate, evident”, a spus cântăreața în emisiunea lui Damian Drăghici.

După separarea de George Burcea, Andreea Bălan a trăit o poveste de dragoste scurtă cu Tiberiu Argint. Totuși, ea s-a preocupat de cariera ei muzicală, iar atunci când nu este la repetiții sau la evenimente, vedeta petrece timp alături de cele două fetițe ale sale, Maia și Ela.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: