Nimic nu este mai presus decât dragostea, iar asta au demonstat doi tineri ucraineni care se află în slujba țării, luptând cu armata rusă. Cei doi soldați și-au unit destinele într-un cadru cu totul special, fiind înconjurați de colegii lor din armata uraineană.

Cei doi militari s-au căsătorit în apropierea unui punct de control din zona de periferie a Kievului. Imaginile în care cei doi soldați, îmbrăcați în uniformele militare au spus "Da" au fost distribuite în număr mare pe internet și au emoționat numeroși internauți.

Proaspăta mireasa a renunțat, în timpul ceremoniei unice, la casa de protecție din dotare și a purtat un voal alb. Ea a avut și un buchet de flori, acestea fiind singurele sale accesorii pe care tânăra le-a avut în cadrul evenimentului special.

Martorii proaspeților căsătoriți au fost chiar colegii din echipa militară, care i-au aplaudat pe cei doi și le-au felicitat curajul și le-au dorit o viață lungă împreună. Soldații au ținut în mâini armele cu care se luptă cu invadatorii, dar și flori albe, simbol al păcii.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: