Setari Cookie-uri

Concluzia la care a ajuns Will Smith după ce soția sa l-a înșelat cu un bărbat cu 21 de ani mai tânăr decât ea

Will Smith și soția sa, Jada Pinkett au o relație de mai bine de 23 de ani, iar în trecut au avut parte și de momente de cumpănă. Partenera de viață a actorului l-a înșelat cu un bărbat cu 21 de ani mai tânăr decât ea!

Will Smith și Jada Pinkett au împreună 23 de ani de relație și par extrem de apropiați și protectori unul cu altul. Însă lucrurile nu au stat întotdeauna așa, asta pentru că a existat un moment în viața lor când tensiunile și-au spus cuvântul.

Cu ceva timp în urmă, Jada Pinkett a avut o aventură cu rapperul August Alsina, un artist cu 21 de ani mai tânăr decât ea. Chiar dacă inițial partenera de viață a lui Will Smith nu a recunoscut că s-ar fi întâmplat ceva între cei doi, într-un final, Jada Pinkett a mărturisit că s-a iubit cu mai tânărul rapper.

Cu toate că infidelitatea este o povară grea într-o relație, Will Smith a ales să continue căsnicia cu cea care i-a dăruit doi copii. Actorul a trecut peste episodul nefericit și și-a continuat relația, încercând să repare povestea de dragostea pe care o are cu Jada Pinkett.

Citește și:

Actorul a răsfătat-o pe soția sa după acel moment de infidelitate și a dus-o într-un resort exclusivist de pe insula New Providence, acolo unde și-au acordat amândoi o nouă șansă la dragoste.

În ceea ce o privește pe Jada Pinkett, aceasta a mărturisit că a recurs la înselat pentru că în acel moment era despărțită de soțul ei.

„Ne-am despărțit. Decisesem să mergem pe drumuri diferite, pentru o bucată de vreme”, a spusJada Pinkett Smith.

Mai mult, bârfele de la Hollywood dezvăluie cum că cei doi ar avea o relație deschisă și au voie să aibă aventuri și în afara căsniciei.

„Pe măsură ce timpul trecea, am intrat într-un alt fel de încurcătură cu August. Și aș vrea să clarific un lucru, acela potrivit căruia tu mi-ai dat permisiunea… singura persoană care poate acorda acea permisiune sunt eu (…) Da, a fost cu siguranță o relație. Sufeream mult, eram distrusă. Cu timpul, în acea relație, am realizat că nu poți găsit fericirea în afara propriei persoane”, a confirmat Jada Pinkett.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.