Setari Cookie-uri

Verdictul Danei Budeanu despre război. Creatoarea de modă crede că Putin nu va cuceri Ucraina

Dana Budeanu și-a spus punctul de vedere în ceea ce privește războiul Ucraina-Rusia. Celebra creatoare de modă a comentat deciziile luate la nivel global, dar și intențiile ascunse ale marilor state ale lumii.

Dana Budeanu și-a spus părerea în ceea ce privește războiul și a dat bine cunoscutul verdict în criza geo-politică actuală.

Creatoarea de modă a făcut câtev predicții despre perioada imediat următoare, declarând că Rusia nu va reuși să pună stăpânire pe Kiev. Așa cum internauții sunt obișnuiți, intervenția Danei Budeanu este acidă, însă, pe alocuri, optimistă.

"Putin nu va cuceri Ucraina. Puţin se va limita la controlul Ucrainei la est de Kiev, în timp ce restul ţării va fi spulberat. Logistică militară şi infrastructura vor fi distruse sub privirile progresiste ale liderilor occidentali. Aplauzele lui Zelenski din diferite cancelarii vor deveni imaginea de care se vor agăţa zeci de milioane de ucrainieni nevinovaţi.

Ceea ce vedem acum, este o lecţie dură servită nemilos de o putere militară ignorată prea mult timp din nouă ordine mondială imaginată de SUA după sfârşitul Războiului Rece. Rusia a fost umilită sistematic în anii 90 şi apoi primită doar în antecamera noii reaşezări globale. Acest dispreţ a fost înghiţit de Putin pentru ani întregi, până când SUA s-a decis să administreze şi ultima aroganta, invitarea Georgiei şi Ucrainei în NATO.”, spune Dana Budeanu, potrivit stiripesurse.ro

Citește și:

Mai mult, controversata creatore de modă a avut lucruri de spus și despre Președintele Ucrainei, în condițiile în care majoritatea populației de pe glob îl consideră un adevărat erou. Dana Budeanu respinge cu desăvârșire această teorie, numindu-l pe Vladimir Zelenski o simplă "marionetă".

"Zelenski nu este un lider. Zelenski este doar un actor devenit marionetă a Occidentului cu acceptul lui Putin. Zelenski nu este un erou şi este suficient să vezi imaginile cu refugiaţii pentru a înţelege asta. Faptul că marea masă s-a alienat şi Sua a decis că poate face când vrea revoluţii portocalii în Estul Europei este un adevăr.

Cine a crezut că statele pot fi conduse de wall-uri de pe Facebook sau Instagram, îşi primeşte acum răspunsul cinic dormind într-un cort de refugiaţi. Nimeni nu merită să treacă prin aşa ceva, dar istoria ne serveşte o lecţie despre ce înseamnă oameni de stat şi politica externă.”, a mai adăugat Dana Budeanu pentru aceeași sursă.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.