Situația bolnavilor din spitalele României este una extrem de sensibilă, iar recent, Dana Budeanu a făcut câteva dezvăluiri despre suferinzii din spitale și hrana pe care aceștia o au asigurată de la Guvern.

Cu o sumă de 11 lei alocată fiecărui bolnav, pentru trei mese pe zi, mâncarea pe care un pacient o primește în spital te lasă fără cuvinte. Dana Budeanu a adus recent această situație în atenția autorităților și speră la o rezolvare.

Creatoarea de modă a făcut mai multe acuzații și a postat fotografii cu mâncarea pe care diverși pacienți internați la spitalele din România o primesc. Recent, Dana Budeanu a stârnut un val de controverse după ce a publicat o poză trimisă de unul dintre urmăritorii săi, în care se află un mic dejun pentru un bolvav internat la Spitalul Floreasca.

Cu un ou fiert, două felii de pâine și un pahar de ceai, suferinzii au astfel parte de prima masă a zilei într-unul dintre cele mai mari spitale din țară.

"Bună dimineața de la Spitalul Floreasca!", a scris Dana Budeanu în dreptul fotografiei.

Totuși, Dana Budeanu a oferit și un exemplu pozitiv și le-a arătat internauților meniul unei proaspete mămmici internată la Maternitatea Cuza Vodă din Iași.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: