Cântăreața a povestit, în cadrul unei emisiuni TV, cum au stat lucrurile în realitate și a adus un discuție și un episod violent din trecutul ei.

Daniela Gyorfi, despre bătăile primite din partea partenerului

Daniela Gyorfi a acceptat invitația lui Denise Rifai de a merge în platoul emisiunii sale de la Kanal D, unde a fost pusă în tot felul de situații din cauza întrebărilor pe care le-a primit din partea gazdei. Ea a fost rugată să recunoască dacă a fost sau nu bătută de către partenerul ei, așa cum scria peste tot în presă sau dacă dacă este doar un zvon nevinovat.

Blondina nu a putut nega faptul că a acut parte și de un astfel de tratament din partea unuia dintre iubiții ei, dar a ținut să menționeze foarte clar faptul că acest lucru se întâmpla înainte ca ea să devină celebră. Mai mult de atât, a zis că dacă tatăl fiicei sale ar fi fost agresiv cu ea, nu ar mai fi stat la discuții și s-ar fi separat de el, deoarece nu ar fi putut accepta niciodată să fie alături de un asemenea bărbat având în vedere toate greutățile prin care a trecut, dar și educația pe care a primit-o din partea mamei sale.

Citește continuarea pe 9am.ro

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: