Setari Cookie-uri

Pepe a confirmat zvonurile cu privire la nunta cu Yasmine Ody! Fratele artistului l-a dat de gol și a spus ce s-a întâmplat

Pepe este mai fericit ca niciodată, iar de ziua sa de naștere fanii au fost surprinși să afle că el și Yasmine Ody s-au căsătorit în mare secret. Artistul a confirmat zvonurile, asta după ce fratele său l-a dat de gol și a spus cum stau de fapt lucrurile în viața îndrăgitului artist.

Pepe se află în cea mai bună perioadă din viața sa, asta după ce familia i s-a mărit, iar Yasmine Ody, partenera sa de viață, a adus pe lume un băiețel. Artistul nu își mai încape în piele de fericire, mai ales că s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, femeia care i-a adus liniștea pe care o căuta.

Zvonurile cu privire la nuntă au apărut după ce partenera sa de viață și-a schimbat numele de pe Instagram, din Yasmine Ody, în Yasmine Pascu. Mai mult, fratele cântărețului ar fi fost cel care i-a dat de gol pe prospeții căsătoriți, iar, ulterior, Pepe a confirmat faptul că a spus DA în fața ofițerului de stare civilă, alături de cea care i-a dăruit primul său băiat.

"Sunt căsătoriți de mult. Înainte de Paște s-au căsătorit. Să fie fericiți, să le dea Dumnezeu tot binele din lume. A fost un eveniment restrâns, maximum 40 de persoane. Pepe a știu să își facă lecțiile fără tamtam.

Citește și:

Petrecerea a avut loc într-un restaurant din Capitală, foarte intim, îi mulțumesc patronului pentru felul în care ne-a primit și pentru că a fost discret, la fel ca noi.

De ziua lui, îi urez să rămână așa cum e, să îi trăiască toate cele 3 fete de aur, diamantele lui, și să-i trăiască și să fie mândru de băiatul lui, este cel mai frumos cadou. Pepe are un suflet de aur. Dacă toată lumea ar avea un suflet ca al lui, nu ar mai exista războaie. Pepe nu cred că a dezamăgit pe cineva. Merită tot binele din lume, sunt fericiți, au o familie frumoasă! Îi iubesc și când dorm! Noi, frații, nu putem trăi unul fără celălalt!”, a mărturisit Giani Pascu, fratele artistului, pentru impact.ro.

La rândul lui, Pepe a spus că s-a căsătorit, însă nu a oferit detalii despre fericitul eveniment. Cert este că el și Yasmine sunt acum soț și soție și se bucură împreună de familia frumoasă pe care o au.

Citește și:

"Da, (n.r. s-a casatorit), am intrat în belele”, a spus vedeta pentru Spynews.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.