Jurnalista a explicat de ce au ajuns în situația în care nu mai schimbă o vorbă și de unde a pornit întregul scandal. De asemenea, a mai spus și numele unei alte vedete care nu o mai are deloc la suflet.

Mara Bănică, despre prietenia cu Bianca Drăgușanu

Mara Bănică se află pe lista celor mai cunoscute jurnaliste de la noi din țară, dar a fost în trecut și prezentatoare TV, vreme în care și-a stricat prietenia cu mai multe persoane publice de la noi din țară. De asemenea, mulți o cunosc de pe vremea când era colega Mirelei Vaida la Acces Direct, perioadă în care și-a luat extrem de mult hate din partea oamenilor, din cauza sincerității de care a dat dovadă în unele momente, dar și din cauza atitudinii pe care mulți o considerau nepotrivită față de subiectele pe care le abordau în cadrul emisiunii.

După ce a născut, jurnalista a preferat să se retragă din lumina reflectoarelor pentru a-și recăpăta forțele și pentru a fi alături de fiica ei cât mai mult timp posibil. Și-a luat rolul de mamă în serios, iar mulți dintre urmăritorii ei au fost de părere că a prins-o de minune. Nu a existat fericire mai mare pentru ea decât cea de a deveni mamă, având în vedere cât de mult s-a chinuit să rămână gravidă.

Citește continuarea pe 9am.ro

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: