Meghan Markle a făcut noi dezvăluiri despre familia regală și a povestit cum se înțelege Prințul Harry cu tatăl său, Prințul Charles, după ce cei doi au renunțat la calitatea de membru activ ai familiei regale.

Anul trecut, într-un interviu moderat de celebra Oprah Winfrey, ducele de Sussex a declarat că tatăl său a refuzat să îi mai răspundă la telefon, iar orice interacțiune cu prințul Charles a fost imposibilă. Despre situația la care s-a ajuns, Meghan Markle a declarst pentru The Cut că soțul ei simte că și-a pierdut tatăl.

„Harry mi-a spus: 'Mi-am pierdut tatăl în acest proces. Nu trebuie să fie la fel pentru ei cum a fost pentru mine, dar aceasta este decizia lui”, a adăugat ducesa, scrie Agerpres.

Totuși, în contradictoriu cu cele spuse de Maghan, o sursă apropiată a prințului Charles a declarat că acesta ar fi întristat dacă Harry ar crede cu adevărat că legătura tată-fiu a fost distrusă, adăugând că „Prinţul de Wales îşi iubeşte ambii fii”.

Meghan Markle se bazează pe iertare în ceea ce privește relația sa cu familia regală și spune că este nevoie de timp și răbdare pentru a putea trece peste evenimentele din trecut.

„Este nevoie de mult efort pentru a ierta” a mai spus ducesa, citată de BBC.

Meghan Markle se întoarce pe Instagram

În urmă cu patru ani, Meghan Markle și-a închis toate conturile existente pe rețelele de socializare, în cadrul procesului de a deveni membru al casei regale.

„Am fost o actriţă. Toată treaba mea era: 'Spuneţi-mi unde să stau. Spuneţi-mi ce să spun. Spuneţi-mi cum să spun. Spuneţi-mi ce să port şi o voi face”, a mai mărturisit ducesa de Sussex.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: