În acest weekend, Bianca Drăgușanu i-a organizat o petrecere de vis micuței Sofia. La împlinirea celor 6 ani, fiica vedetei a avut parte de o zi de naștere specială, cu 60 de invitați, cele mai delicioase prăjituri și decoruri de vis.

La petrecere a venit și iubitul Biancăi, Gabi Bădălău, însă marele absent a fost chiar tatăl Sofiei, Victor Slav. Deși el nu a participat la petrecerea organizată de Bianca, acesta și-a sărbătorit separat fiica, la domiciliul său. Cu un tort special pregătit pentru micuța lui, Victor Slav s-a pozat alături de Sofia, la împlinirea vârstei de 6 ani.

Bianca Drăgușanu a fost cea care a explicat ce se ascunde în spatele absenței lui Victor Slav de la petrecere. Vedeta a spus că relația dintre ei doi este una bună și că l-a invitat pe tatăl fiicei sale la petrecerea din weekend.

„Am avut vreo 60 de persoane. Au fost toți, familia, prietenii mei apropiați, în special cei care au copii. Deci dacă până acum îi plăceau animăluțele foarte, foarte mici, cât o unghie de mici, acum cu vreo 2-3 zile înainte s-a activat pe Barbie, a umplut casa. I-am ținut ziua la vila unui prieten din Snagov. Ea tot ce și-a dorit are, nu există dorință pe care să nu i-o îndeplinesc eu, tatăl ei, bunica ei.

Și el i-a organizat o petrecere azi și probabil ieri s-a ocupat cu organizarea petrecerii. A fost invitat, doar că știu că mama lui are niște probleme de sănătate… nu vreau să justific faptul că n-a fost ieri. Noi discutăm, suntem în regulă, e ok, nu e ca și cum s-a întâmplat ceva anormal”, a spus Bianca Drăgușanu, scrie spynews.ro.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: