Setari Cookie-uri

Florin Răduță, fostul câștigător X Factor, mărturisiri după ce s-a vindecat de cancer la stomac

Florin Răduță este un învingător, iar acum vrea să se bucure de viața și de cariera sa. Artistul a suferit de cancer la stomac, iar în urmă cu un an a făcut și un preinfarct.

Florin Răduță a șocat pe toată lumea atunci când a anunțat că suferă de cancer la stomac. În fața unui diagnostic atât de crunt, artistul și=a pus toată încrederea în Dumnezeu.

Din fericire, fostul câștigător X Factor s-a vindecat de boala nemiloasă, iar acum, după tratamentele chinuitoare, Florin vrea să se bucure din nou de viață și de marea sa, pasiune, muzica. Florin Răduță a suferit și un preinfarct în urmă cu un an, însă nu și-a pierdut speranța, iar acum se poate declara învingător în lupta pentru viață.

”A fost o perioadă foarte grea din viața mea, a fost extraordinar de greu să mă gestionez psihic și emoțional. Am fost diagnosticat cu o tumoră la stomac, iar acum un an și jumătate am făcut și un preinfarct. A fost destul de complicat și am fost nevoit să mă detașez de absolut orice. Inclusiv de muzică. Stresul și presiunea și-au spus cuvântul în ultimii ani”, a mărturisit Florin Răduță, potrivit antena3.ro.

Citește și:

Florin Răduță, vindecare în 3 luni de zile

Florin Răduță a aflat în urmă cu 2 ani de zile că are o tumoare la stomac. El a luptat fără încetare pentru viață, iar după 3 luni de zile, tumoarea s-a absorbit, iar el a foat declarat vindecat.

Artistul a apelat atât la tratamentele de chimioterapie, cât și la hipnoză. În tot acest timp, familia și prietenii au fost alături de el, însă recunoaște că el a fost cel care a trebuit să își schimbe complet viața.

”Dar în special am fost eu. Pentru că atunci când afli o asemenea veste trebuie să te refocusezi, să te centrezi, să afli de ce s-au întâmplat aceste lucruri. Nu am avut grijă de mine în timpul acesta și probabil stresul și-a spus cuvântul. Dar important este că a fost acolo Dumnezeu. Asta este cel mai important.

Citește și:

Știam că, fiind un diagnostic atât de grav, șansele sunt mici. Am aflat acum doi ani, prin luna mai, au urmat trei luni de zile în care am urmat atât terapie cât și hipnoză. Am avut un stil de viață sănătos iar tumora s-a absorbit în trei luni de zile. Și când am fost la următoarea endoscopie, doctorul a spus că nu mai există nici ulcer și nici urmă de tumoră. Ca și cum este totul nou”, a mai spus Florin Răduță pentru sursa citată.

Vizionare placuta


Kudika
12 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.