Laura Codruța Kovesi își ține departe viața personală și nu vorbește niciodată despre lucrurile ce țin de intimitatea sa. Însă, recent, fostul procuror DNA a vorbit despre bărbatul care îi este alături, dar și despre momentul în care s-a căsătorit cu soțul tău.

Laura Codruța Kovesi trăiește o poveste de iubire discretă, însă, cu toate acestea, ea recunoaște că niciodată nu a fost singură. Alături de procurorul șef al Parchetului European stau întotdeauna prietenii și membrii familiei sale.

„M-am căsătorit acum câțiva ani. Imediat după ce am preluat mandatul la Luxemburg. Este român, prietenul meu pe care l-am avut în România, a lucrat în privat, a fost o relație discretă, este un om extraordinar.

Câteodată mă amuz că citesc în presă că sunt măritată cu fostul ofițer SPP. Nu este adevărat, ne amuzăm împreună pe subiectul ăsta. A fost o chestiune personală, a fost o relație destul de lungă și asta e”, a declarat fosta șefă a DNA, pentru Spotmedia.ro.

Cu toate că activitatea sa profesională îi ocupă mult timp, Laura Codruța Kovesi spune că oamenii cu adevărat importanți pentru ea i-au fost întotdeauna alături.

„N-am fost niciodată singură. Tot timpul am avut prieteni, familia lângă mine. Legea îmi oferă această posibilitate și soțul meu este un om extraordinar și foarte înțelegător.”, a mai spus Kovesi.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: