Setari Cookie-uri

Mădălina Ghenea, secretul siluetei perfecte. Ce dietă o ajută pe frumoasa actriță să arate ca scoasă din revistă?

Mădălina Ghenea a mărturisit care este secretul ei pentru o siluetă de vis.

Mădălina Ghenea are mare grijă de felul în care arată, iar la 35 de ani se poate lăuda cu o siluetă de vis. Vedeta ezită să ofere sfaturi în ceea ce primește dietele, însă a recunoscut că ceea ce o ajută foarte mult este postul intermitent.

Frumoasa actriță a recunoscut că postul intermitent o ajută să își curețe organismul, iar în cazul ei funcționează perfect.

„Nu sunt doctor, așa că nu pot recomanda nimic, dar pentru mine funcționează nu ca dietă, ci ca o curățare, mă face să mă simt mai bine. Deci da, am încercat-o și mi-a plăcut”, a povestit Mădălina Ghenea pe InstaStory, potrivit Fanatik.

Mădălina Ghenea le-a mai vorbit internauților despre ce înseamnă acest post și care sunt principile după care funcționează. Vedeta este foarte mulțumită de rezultate, însă atrage atenția cu privire la calitatea mâncării care trebuie consumată în acele ore de masă. Actrița le-a spus internauților că mâncarea trebuie să fie bună și din punct de vedere calitativ.

Citește și:

„Sunt mai multe variante. Una dintre ele: 6/18, adică mănânc şase ore, postesc 18 ore şi nu este greu de ţinut. După care 5/2, adică am cinci zile într-o săptămână în care mănânc normal şi două zile în care mănânc de post, alternând.
După care urmează formele mai severe: o zi postesc, o zi mănânc. Nu numai pauza este cea care ne ajută la slăbit, trebuie să avem grijă şi la ce mâncăm din punct de vedere calitativ”, a declarat medicul Răzvan Vasilescu, potrivit cancan.ro.

Vizionare placuta


Kudika
14 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.