Setari Cookie-uri

Brigitte și Florin Pastramă au semnat actele de divorț, apoi s-au răzgândit. Cei doi se iubesc ca la început

Brigitte și Florin Pastramă au trecut prin multe momente tensionate în cei 3 ani de relație. Mai mult, ei și-au dorit să divorțeze, însă s-au răzgândit în ultimul moment.

Brigitte și Florin Pastramă au o relație cu năbădăi, însă după fiecare căzătură, iubirea celor doi a devenit și mai puternică. În cei 3 ani de relație, cei doi au trecut peste multe obstacole și erau la un pas de a divorța.

Recent, Florin Pastramă a povestit cum s-a dus împreună cu Brigitte la notar, pentru a semna actele de divorț, însă între timp s-au răzgândit și au revenit la sentimente mai bune.

„Am fost la notar să semnăm și de acolo am plecat împreună. Am semnat, în prima fază, ne-a dat 30 de zile. Prima dată când a apărut Brigitte la televizor am semnat. Și după aia ne-am certat, adică nu am mai vorbit. Nu am mai fost să semnăm peste o lună actul de divorț la notar și s-a anulat. Suntem la fel ca la început!”, a povestit Florin Pastramă, pentru ciao.ro.

Citește și:

Pentru că nu se mai înțelegeau, Brigitte și Florin Pastramă au stat o perioadă despărțiți. Florin s-a mutat în casa mamei sale, acolo unde s-a rugat pentru împăcarea cu femeia vieții lui. Tot el a mai spus că, deși au existat tentații. gândurile sale s-au îndreptat întotdeauna către Brigitte.

„Am stat în post și rugăciune și l-am rugat pe Domnul Iisus să facă lumină. Și a făcut lumină! Astăzi suntem împreună mai mult ca la început. Adică suntem trup și suflet. Un singur trup în fața Domnului Iisus!

Dumnezeu a îngăduit acest lucru între noi, ca Brigitte să își dea seama ce bărbat are lângă ea. Eu sunt copil de Dumnezeu, și eu, și Brigitte. Noi suntem copii de Dumnezeu, nu mai suntem din oameni. Și atunci Dumnezeu a făcut lumină.

Citește și:

Dar am avut și mari ispite ca să gresesc… Dar eu nu, am stat acasă. M-au sunat, hai la restaurant, hai în cluburi, am zis nu. Eu până nu se termină divorțul, vreau să mă rog ca Dumnezeu să termine această problemă. Și Dumnezeu a rezolvat-o cu Da și Amin. Ne iubim mai mult ca la început!”, a spus Florin Pastramă pentru sursa mai sus-menționată.

Vizionare placuta


Kudika
24 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.