Meghan Markle și Prințul Harry și-au lansat propriul documentar despre viața lor și cum trăiesc departe de regulile monarhiei britanice. Nu este un secret pentru nimeni faptul că Meghan Markle nu s-a putut acomoda cu regulile monarhiei, iar Prințul Harry a ales să renunțe la toate titlurile sale. Cei doi au început o nouă viață în Canada, acolo unde s-au mutat după ce au părăsit Marea Britanie.

Toate detaliile vieții lor sunt cuprinse în documentarul pe care l-au lansat. Aici, cei doi vorbesc și despre momentul în care s-au cunoscut, dar și despre prima întâlnire. Totul a avut loc în mare secret, însă Harry a întârziat și a ajuns în fața lui Meghan transpirat și roșu la față.

”Ne-am întâlnit pe strada Dean, la numărul 76. Ai întârziat. Nu înțelegeam de ce ar întârzia. Dar mi-a dat un mesaj în care mi-a spus că este în trafic și că îi pare rău”, a spus Meghan.

”Intrasem în panică, o luasem razna, transpiram. Am intrat transpirat și roșu”, a declarat Harry.

Meghan nu știa cine este Prințul Harry, atunci când s-au cunoscut

Meghan Markle a declarat că nu știa cine este Prințul Harry, atunci când l-a cunoscut. În acel moment, ea nu se gândea să aibă o relație, ci își dorea să călătorească cât mai mult, alături de prietenele sale. Destinul i-a rezervat, însă, altceva, iar acum ea și Harry formează o famillie, au doi copii și își trăiesc viața așa cum își doresc.

”Am cerut să îi văd postările. Lumea mă întreabă dacă l-am căutat pe Google, dar nu. Asta este tema ta. Te uiți să vezi ce postează, ca să îți faci o idee. Nu ce zic alții despre ei, ci ce postează despre ei înșiși. M-am uitat pe profil și erau doar fotografii superbe, din mediul natural, cum își petrecea timpul în Africa”, a spus Meghan Markle.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: