Andreea Marin are toate motivele de mândrie, asta pentru că fiica ei este o adevărată domnișoară. Ieri, 15 decembrie, Violeta a împlinit 15 ani, iar prezentatoarea tv a vorbit despre relația pe care o are cu adolescenta.

„Mai ales când stăm umăr la umăr pentru că avem aproape aceeași înălțime și eu o văd la fel de bine în brațele mele ca bebeluș. Chiar râd uneori și îi spun că va fi pentru mine mereu bebelușul meu, asta este. E frumos să trecem prin viață împreună, prietene, și să avem încredere una în cealaltă. În același timp, fiecare etapă are frumusețea și greutățile ei”, a povestit Andreea Marin pentru Ego.

Prezentatoarea tv a mărturisit că există momente în care se trezește alături de Violeta. Aceste clipe o bucură nespus, mai ales că fiica sa se află în perioada adolescenței și încearcă să fie cât mai independentă.

„Chiar mă trezesc câteodată dimineața cu ea în brațele mele. Nu ne culcăm împreună, dar ne trezim. Mă trezesc cu ea alături. E frumos pentru că la adolescență ei caută să se îndepărteze de noi, să-și câștige independența și câte o surpriză din asta îmi face bine așa”, a mai adăugat vedeta.

Luna decembrie este o lună magică pentru Andreea Marin, pentru că atât ea, cât și fiica ei se serbează. Peste o săptămână, prezentatoarea tv va împlini 48 de ani.

„Acuși pe 15 e ziua ei și la o săptămână după, ziua mea”, a mai menționat Andreea Marin.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: