Keo și Misty formează o familie frumoasă, iar micuța lor, Arya, le-a întregit frumos familia. Cei doi se pregătesc acum de căsătorie, iar artista a dezvăluit unde va avea loc fericitul eveniment. În 2023, Misty și Keo vor merge de mână la altar, însă evenimentul va fi unul discret, exact așa cum a fost și botezul fiicei lor.

„Avem în plan să facem nunta discret…undeva în Sibiu. Acolo am făcut și botezul Aryei și a fost perfect, intim și frumos. Arya este botezată în aceeași biserică în care a fost botezat și Keo când era mic, așa că suntem legați sufletește de Sibiu, avem amintiri multe acolo”, a declarat Misty pentru ciao.ro

În ceea ce privește perioada Sărbătorilor, Misty și Keo și-au organizat temeinic zilele care urmează să vină. Ei se vor întâlni cu prieteni apropiați, dar și cu familia, mai ales că părinții lui Keo vor reveni în țară.

„Începem sărbătorile cu serbarea Aryei. Au pregătit o scenetă în care are rolul principal și suntem nerăbdători pentru că nu am putut trage cu ochiul deloc la repetițiile ei, așa că va fi o surpriză mult așteptată de noi părinții. Continuăm cu o petrecere în Ajun, între prieteni la care va veni și Moșul să-i surprindă pe copii. Pe 25 vom fi în familie, luăm masa cu părinții noștri, s-au întors recent și părinții lui Keo, de la Geneva, va veni și nașa Aryei”, a dezvăluit Misty pentru sursa citată mai sus.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: